6 Secrete ale celor mai fericite cupluri căsătorite. Află cum să păstrezi iubirea la fel de senzuală ca la început

Tu știi secretele celor mai fericite cupluri? Crezi că au niște reguli sănătoase sau stricte după care se ghidează?

Mai jos îți propunem câteva secrete ale cuplurilor cu adevărat fericite! Fii atent, deoarece ele pot să-ți schimbe radical comportamentul față de partener.

1.Secretul numărul 1: Adorm împreună – Un studiu recent efectuat de Universitatea din Pittsburgh a urmărit regimul de somn și nivelul de satisfacție pentru 46 de cupluri  căsătorite, timp de 10 zile. Așadar rezultatele sunt uluitoare: soțiile care sunt mai fericite și satisfăcute în privința căsniciei, defapt au același program de somn cu cel al soțului.

Femeile care nu erau atât de mulțumite de căsătoriile lor, au spus că au un regim de somn nu tocmai suprapus cu cel al partenerilor. Dacă programul tău nu te lasă să adormi în același timp cu partenerul tău, încercă să găsești, totuși, alte ore în timpul zilei pentru a vă conecta, a declarat autorul studiului Heather Gunn, un psiholog și cercetător de somn, pentru New York Times.

Mă gândesc că o persoană simte nevoia de mai multă apropiere sau siguranță. Nu avem nevoie în mod inerent de a merge la culcare în același timp, dorința de obicei vine din altă parte, mai curând, avem nevoie de afecțiune.
Nopțile petrecute împreună, de regulă, fac o căsnicie mai puternică.

Secretul numărul 2: Fiecare are o echipă puternică – O altă regulă este comunicarea și acceptarea celor din jur. Oamenii care au mulți prieteni sunt, de obicei, mai fericiți în relații decât cei care își concentrează toată energia asupra parteneriatului romantic, spune Pepper Schwartz, co-autor pentru; Secretele Surprinzătoare ale Cuplurilor Fericite și dezvăluirea unei viețe normale în Relaţie. Oamenii care dispun de o viață bogată, energizantă și de multă comunicare externă nu sunt izolați și dependenți unul de altul. Acest fapt nu îndepărtează o relație, ci o îmbogățește.

3.Onestitatea este necesară precum aerul
Adevărul este important într-o relație, dar asigurați-vă că aveți o tonalitate liniștită. Studiile arată că cele mai fericite cupluri sunt conștiente de sentimentele unui partener, care exprimă ceva care ar putea fi greu de auzit. Unele cupluri nu își împărtășesc niciodată fricile, grijile, emoțiile. Partenerul tău trebuie să fie cel mai bun prieten al tău, deci trebuie să fiți sinceri.

4.Cele mai fericite cupluri au dragoste suficientă și pentru copii, dar și reciprocă
Este îngrozitor să auzi pe cineva spunând că copiii – la orice vârstă – sunt epuizanți și necesită mult efort. Trebuie să vedem partea plină a paharului. Da, este dificil, dar copii sunt surse inepuizabile de energie și forță.
Cuplurile care au copii mici se ciocnesc cu multe provocări. Timpul romantic petrecut în doi este ceva din sfera trecutului. Important este să găsiți un echilibru perfect. Să acordați atenția cuvenită și partenerului și copilului. Cuplurile cu copii nu se pot întoarce acasă pur și simplu și să fie împreună. Când copiii merg la culcare, acel moment devine foarte prețios.

5.Atingerile Cuplurile fericite știu că conexiunea emoțională nu este ceva la comandă, ea nu se induce, ci pur și simplu există. Atunci când iubești ai nevoie permanentă de atingeri, de mângâieri, îmbrățișări, etc. Mersul pe stradă de mână și contactul vizual par a fi niște nimicuri, dar ele au semnificație foarte profundă. Cele mai mici gesturi pot contribui la crearea unui cuplu fericit și satisfăcut.

6.Compromisurile- nu sacrificiile – O altă regulă de bază este compromisul. O relațiile ar trebui să vizeze fericirea reciprocă, ceea ce înseamnă că ar trebui să fii flexibil atunci când apar dezacorduri, spune Firstein.
Nu fiți egoiști, dar nici nu vă oferiți la nesfârșit jetfa de sine, găsiți un teren intermediar!
Nu-mi place cuvântul sacrificiu, pentru că duce la resentimente, spune specialistul.

Timpul petrecut împreună este unul prețios. Nu uitați să oferiți mai multă gingășie și dragoste. Iubiți-vă în loc să stați în fața la TV sau cu ochii numai în telefon. Astfel veți dobândi secretele unui cuplu fericit.

Citeste și Boala ficatului gras: 6 semne de avertizare si ce trebuie sa faci

Anunt Important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...