Cea mai frumoasă urare pe care am primit-o pentru anul 2018

Cea mai frumoasă urare pe care am primit-o pentru anul 2018

Am primit ca și voi mii de urari, la rândul meu am facut și eu nenumărate, dar una pe care am primit-o de peste ocean m-a uimit și m-a pus pe gânduri.

Un prieten scump mi-a spus că și-ar dori să ne revedem direct în Cer și am crezut inițial că nu vrea să ne mai vedem, dar apoi mi-a zis că își dorește ca venirea Domnului și trompetele care o anunță să se audă chiar anul acesta cât de curând.

Știu că puțini s-au gândit că Domnul ar putea să vină anul acesta. Știu că mulți ar fi deranjați dacă ar veni pentru că le-ar strica planurile de nuntă, de afaceri, călătoriile și vacanțele. Pentru cine venirea Domnului va veni ca o veste proastă să nu se aștepte să aibă parte de Cristos!

În Cartea Apocalipsa este scris că Duhul Sfânt și Mireasa (Biserica știută de Cristos și nu aleasă de om) spun: “Vino Doamne Isus!” Da, prima oara strigă Duhul și apoi Mireasa, Biserica aceea fără Duh nu va aștepta venirea Domnului, ci un an nou mai prosper și mai plin de binecuvântări și cam atât.

Zic și eu prin Duhul Sfânt, care mă rupe zilnic de pământ: “Vino Doamne Isuse!”

Autor: Tony Berbece care pastoreste biserica Profides din Bucuresti.

(Personal l-am cunoscut pe acest om, e un pocăit (pe Tony Berbece), i-am cerut cateva cd-uri de muzică și acordul de a difuza muzica lui la un post radio creștin unde lucram. Va cer doar atât: rugați-vă pentru el cât și pentru mine. Rămâneți binecuvântați. Semnat un biet păcătos.)amin

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...