Omul de ştiinţă Stephen Hawking a murit, el spunea: ,,Legile pot fi hotărâte de Dumnezeu, însă El nu intervine asupra lor”

Omul de ştiinţă Stephen Hawking a murit la vârsta de 76 de ani, el a aflat acum că există cu adevărat un Dumnezeu.
Sper că s-a pocăit şi l-a acceptat pe Isus înainte de a muri, oricum nu mai e ateu.

Um om care a pretins fara sa realizeze. Stephen Hawking a parasit o lume pe care n-a explicat-o, asa cum a promis. Nu ne-a spus nici ce e viata si nici cum sa traiesti fara divorturi. A fost un orgolios ridicat in slavi de orgoliosii lumii. Nu ne-a explicat nici de ce traim, nici de ce murim si nici unde ne ducem cand parasim stadiul constientei.

Un falimentar a falimentat in cam toate, ramanand un monument al falimentului existential. Cautand the theory of everithing a gasit the reality of nothing. S-a dus spre locul lui la crematoriul etern al gunoaielor universale.

S-a dovedit o gaura neagra plecata in intunerec. Stephen a fost o faclie care s-a indoit de soare, inchizand ochii spre existenta lui Dumnezeu. S-a infruntat cu El. Din stirea de ieri este foarte clar cine a invins.
Viața lui Stephen Hawking. De ce nu credea fizicianul în Dumnezeu

14.03.2018 – Omenirea a pierdut una dintre cele mai strălucite minţi ale vremurilor noastre. Stephen Hawking, renumitul astrofizician britanic, a murit la vârsta de 76 de ani. Lasă moştenire lucrări revoluţionare despre univers şi o poveste de viaţă aproape ireală. Vocea lui, chiar şi filtrată printr-un sintetizator, a fost mereu un reper în ştiinţă.

Fizicianul a declarat în nenumărate rânduri că „nu există Dumnezeu” și că „lumea este rezultatul unui fenomen ce poate fi explicat științific, nu creația unei ființe supreme”.

Interesant este ca el, în urmă cu ceva timp,  într-un alt interviu, de această dată pentru BBC, în 2007, Stephen Hawking spunea despre el că nu este „religios într-un sens uzual”. „Cred că universul este guvernat de legile ştiinţei. Legile pot fi hotărâte de Dumnezeu, însă El nu intervine asupra lor”, spunea atunci savantul, potrivit Adevarul.ro

În această dimineaţă, cei trei copii ai lui au declarat: „Suntem profund întristaţi că iubitul nostru tată a murit astăzi. A fost un mare om de ştiinţă şi un om extraordinar a cărui muncă va dăinui mulţi ani.

Curajul şi perseverenţa, strălucirea şi umorul au inspirat oameni din întreaga lume. Cândva a spus: «Universul nu ar însemna prea mult dacă nu ar fi căminul oamenilor pe care îi iubim». Îl vom duce dorul toată viaţa.“

Citeste și In ultimul timp, tot mai multi oameni se trezesc noaptea, in jur de ora 4.00. Explicatia e aceeasi pentru toti!

Citeste și Planta pomenită în Biblie și în Coran – Se spune ca vindecă orice boală

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...