A citit Biblia de 6 ori în 6 luni. Ce i s-a întâmplat apoi întrece orice imaginație

Un profesor universitar începuse să aibă anumite probleme. Nu mai putea preda ca la început, motiv pentru care nu mai putea menține interesul studenților săi. Dacă nu lua măsuri pentru a-și rezolva problema, atunci bărbatul risca să își piardă locul de muncă. I s-a recomandat un concediu de 6 luni, în timpul căruia a fost nevoit să citească Biblia de 6 ori. Ce s-a întâmplat după aceea întrece orice imaginație.

A citit Biblia de 6 ori în 6 luni. Ce i s-a întâmplat apoi întrece orice imaginație. În timpul concediului de o jumătate de an, profesorul universitar trebuia să meargă într-o stațune.

Acolo trebuia să se plimbe, să se ocupe de grădinărit, să pescuiască. În plus, trebuia să aibă la el o singură carte: Biblia.Regula spunea ca Biblia să fie citită de 6 ori în cele 6 luni de concediu. De asemenea, trebuia să rețină anumite pasaje și idei valoroase.

Profesorul a fost de acord cu acel concediu. A avut în vedere sfaturile primite de la un om de afaceri și a citit Biblia așa cum i s-a recomandat. A fost cazat la o cabană într-o zonă nepopulată și astfel a reușit să își rezolve problemele.

Deși avea un anumit stil de viață, profesorul a reușit să se adapteze noului stil de viață pentru o jumătate de an. Ba chiar a ajuns la concluzia că îi place.Biblia i-a oferit pace, putere și credință. După a jumătate de an, bărbatul a ajuns la concluzia că omul de afaceri a avut dreptate. viața lui s-a schimbat și a devenit un alt om.

Povestea profesorului este o lecție de viață și un exemplu pe care oricine îl poate urma. O scurtă perioadă de izolare, care să cuprindă anumite activități, poate fi ceea ce trebuie pentru a-ți schimba viața. De asemenea, Biblia poate fi de ajutor. Chiar dacă nu se citește de 6 ori într-un timp scurt.

In Biblie, gasim mai multe pasaje care ne arata cum slujitorii lui Dumnezeu meditau si se rugau lui Dumnezeu. Si nu doar atat, ei primeau raspuns si rezolvare! Biblia este Cartea Cartilor, Biblia este Scrisoarea de Dragoste a lui Dumnezeu, care atunci cand meditam si o citim primi pace si liniste in sufletele noastre. Este oaza in deserul lumii acesteia. Doamne da-ne foame dupa Cuvantul Tau! Amin!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...