A văzut un băiețel sărac în fața unui magazin de încălțăminte, iar femeia s-a apropiat de el și l-a întrebat ce face acolo. Cu ochii în lacrimi, micuțul i-a spus secretul său.

A văzut un băiețel sărac în fața unui magazin de încălțăminte, iar femeia s-a apropiat de el și l-a întrebat ce face acolo.

Cu ochii în lacrimi, micuțul i-a spus secretul său. „I-am cerut lui Dumnezeu să îmi dea o pereche de pantofi”.

Impresionată de mărturisirea copilului de zece ani, femeia l-a luat de mână și a intrat cu el în magazin.

A cerut angajaților să o ajute cu 10 perechi de șosete groase, apoi a întrebat dacă ar avea de unde să ia un bol, apă caldă și un prosop. Femeia a așezat băiețelul pe un scaun, a tras bolul și a pus apă caldă în el, apoi a spălat picioarele lui mici și le-a șters cu un prosop.

„Am terminat… acum hai să probăm și o pereche de cizme”. Băiețelul și-a ales niște cizmulițe îmblănite, numai bune pentru iarna grea ce își intra în drepturi.

După ce au ieșit din magazin, femeia l-a mângâiat pe cap și l-a întrebat: „Spune-mi, îți este bine acum? Te simți mai bine?”

Însă când se pregătea să plece, băiatul a prins-o de mână, s-a uitat la ea cu lacrimi în ochi și a întrebat-o: „Sunteți soția lui Dumnezeu?”, scrie kudika.ro.

Cititi si Stirea anului: Mark Zuckerberg spune că atunci când a creat Facebook-ul, a fost inspirat de un Psalm al Bibliei

Citit si Ce se întâmplă la 4 ore după ce ai mâncat o mână de nuci? Iata răspunsul medicilor

Anunt Important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...