Ben Carson răspunde ateilor: „Refuz să fiu intimidat – Credința mea mă ajută să servesc națiunea mai bine“

WASHINGTON – Secretarul de Locuințe și Dezvoltare Urbană (HUD), Dr. Ben Carson, clarifică poziția cu referință la studiul biblic săptămânal al Cabinetului la care participă.

„Refuz să fiu intimidat de grupurile anti-religioase de a renunța la spiritualitatea sau convingerile mele religioase”, a declarat Carson pe pagina de pe Facebook pe care o împarte cu soția sa, Candy, potrivit CBN.

El răspunde unui proces depus de Fundația pentru Libertate de Religie (FFRF) și Cetățeni pentru Responsabilitate și Etică în Washington (CREW).

Grupurile au dat în judecată pentru că HUD nu a renunțat la taxa standard pentru Freedom of Information Act (FOIA) pe care agențiile le percep pentru completarea cererii și a hârtiei utilizate pentru imprimarea documentelor.

Reclamațiile FOIA au avut ca scop să afle dacă timpul guvernamental sau resursele sunt folosite pentru studiul Bibliei.
„Ei se tem că o băutură fierbinte sau un covrig ar putea fi consumate în detrimentul contribuabililor (platitorilor de impozite) sau că personalul ar fi fost forțat să participe la activități religioase împotriva voinței lor”, a scris Carson.

„În primul rând, fondurile contribuabililor nu sunt folosite pentru susținerea acestei activităti”, a menționat el. „În al doilea rând, nici un personal nu este implicat în studiul Bibliei”.

Carson participă la studiul biblic săptămânal, alături de alți membri ai cabinetului președintelui Donald Trump, condus de Ralph Drollinger, fondatorul Misiunii Capitol.

„Joseph Stalin, tiranul rus care a spus că Statele Unite ar putea fi distrusă din interior erodând trei lucruri: patriotismul nostru, moralitatea și spiritualitatea noastră”, a spus el. „Aceste lucruri sunt în present sub atacuri grave. Noi oamenii trebuie să decidem cine suntem și pentru ceea ce noi stăm”.

Citeste și Un ateu îI întreaba pe Billy Graham: Poti sa-mi dai macar un mingur motiv, De ce ar trebui să cred In Dumnezeu?

Sursa: CBN via https://rodiagnusdei.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Foarte emoționant..O parabolă captivantă, care îți va schimba viziunea asupra vieții

Într-o bună zi Dumnezeu a adunat toate creaturile de pe pământ, pentru a stabili care ...