Căuta în gunoaie și vindea pixuri pe stradă până când cineva i-a făcut o poză și a observat ceva la fata lui. Poza a ajuns pe internet și de atunci e un alt om. Când a aflat a făcut ceva care a uimit o lume întreagă

Aceasta este o poveste despre modul în care un refugiat sirian care abia reușea să supraviețuiască în Beirut, Liban, a reușit să-și schimbe complet viața după ce un om i-a făcut o poză în timp ce muncea din greu pe străzi.

Tatăl, Abdul, originar din Siria, încerca să convingă oamenii să-i cumpere pixurile pe străzile din Beirut, în timp ce își căra fiica în brațe. Deși era foarte cald afară, el nu voia să renunțe fiindcă asta ar fi însemnat că fiica lui n-ar mai fi avut ce să mănânce.

Dar cineva i-a făcut o poză, cineva care i-a surprins hotărârea de a supraviețui, a postat apoi imaginea pe internet, aceasta a devenit virală și cineva l-a ajutat.

Gissur Simonarson este un dezvoltator de site-uri din Norvegia, el a văzut la fel ca toată lumea imaginea pe internet și a început o strângere de fonduri în numele lui Abdul și al familiei lui. Astfel oamenii au putut dona suma de 200.000 de dolari.

Banii au ajuns la Abdul care a dovedit că e un om chibzuit și inteligent. Nu i-a cheltuit pe toți, ci a început trei afaceri. În plus, pentru a-i ajuta pe cei 1,2 milioane de refugiați care trăiau în Liban, Abdul a decis să angajeze 16 refugiați sirieni. Pe lângă asta el a ajutat financiar, de atunci, atât pe membri familiei sale cât și pe prieteni.

Acum viața lui Abdul este complet schimbată, iar fetița lui este fericită. Cu ajutorul oamenilor și datorită inteligenței sale, a trecut de la căutatul în gunoaie și vinderea de pixuri pe stradă, la a fi un respectat om de afaceri.

Cititi si Un bărbat și-a invitat mama la restaurant. La câteva zile, femeia a murit. După moartea acesteia, bărbatul a primit un plic de la restaurantul unde cinase cu mama lui. Ce conținea plicul

Cititi si Azi are 74 de ani si arata asa: Rolul lui Iisus i-a distrus cariera si viata! Dupa ce a aparut in film, nici nu mai putea sa mearga pe strada fara sa

Anunt Important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...