Ce mireasă a fost mai frumoasă: Meghan Markle, Kate Middleton sau Lady Diana? Cele mai frumoase poze de la cele trei nunti

Și-au găsit toate trei Prințul, cu care s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de vis, ce a fost urmărită de întreaga planetă. În ziua cea mare, cele trei mirese au etalat tot atâtea stiluri vestimentare.

Cine a făcut cea mai bună impresie în fața altarului, în timp ce-i jura dragoste eternă Prințului ei?

Toate cele trei nunți au fost televizate și s-au bucurat de atenția și admirația a zeci de milioane de oameni din întreaga lume, care au urmărit încântați fiecare moment al ceremoniei nupțiale.

Însă rochiile alese de cele trei mirese au fost îndelung comentate atât de critici vestimentari, cât și de marele public.

Meghan Markle, care s-a măritat cu Prințul Harry pe 19 mai 2018, a purtat o rochie Givenchy, spre surprinderea tuturor celor care vehiculau, în ajunul nunții, designeri precum Ralph & Russo sau Stella McCartney, nicidecum Clare Waight Keller, o englezoaică prea puțin cunoscută, primul designer de sex feminin de la Givenchy.

Rochia miresei a fost de-o simplitate sculpturală, cum au denumit-o criticii, cu mâneci lungi și guler tip bărcuță.

Voalul de 5 metri a captat atenția celor au urmărit ceremonia nupțială a fostei actrițe hollywoodiene din simplul motiv că broderia de la nivelul tivului a reprezentat flora celor 53 de națiuni din Commonwealth.

Se pare că cei care au realizat voalul au lucrat sute de ore la el și au fost nevoiți să se spele pe mâini la fiecare jumătate de oră, pentru a nu-l murdări.

Voalul de 5 metri a captat atenția celor au urmărit ceremonia nupțială a fostei actrițe hollywoodiene din simplul motiv că broderia de la nivelul tivului a reprezentat flora celor 53 de națiuni din Commonwealth.

Se pare că cei care au realizat voalul au lucrat sute de ore la el și au fost nevoiți să se spele pe mâini la fiecare jumătate de oră, pentru a nu-l murdări.

Kate Middleton, care s-a căsătorit cu Prințul William în urmă cu opt ani, a ales pentru ziua cea mare o rochie semnată de directorul de creație Sarah Burton de la Alexander McQueen, adică tot un designer britanic.

Când a mers spre altar în Westminster Abbey – la 30 de ani după ce avusese loc nunta dintre Lady Diana și Prințul Charles – Kate a purtat o rochie cu decolteu în formă de V și mâneci lungi din dantelă.

Partea de jos a rochiei a fost creată astfel încât să simuleze o floare înflorită – strânsă în talie și largă la nivelul tivului. Spatele rochiei a conținut nu mai puțin de 58 de nasturi acoperiți cu organza., iar voalul a avut aproape opt metri în lungime.

„A fost experiența vieții mele să lucrez cu Catherine Middleton pentru a-i crea rochia de mireasă și mi-a plăcut fiecare moment din tot acest proces”, a declarat, la acel moment, Burton.

„A fost o mare onoare să mi se ofere această colaborare și sunt tare mândră de ceea ce am realizat. Sunt absolut încântată că rochia reprezintă breasla vestimentară britanică!”, a conchis designerul.

Rochia de mireasă a mamei Prințului Harry a fost creată tot de niște designeri britanici, David și Elizabeth Emanuel pe numele lor.

Voalul pe care mireasa Lady Diana l-a purtat în 1981, când i-a spus „Da!” Prințului Charles, a fost tot de aproape 8 metri, iar rochia a conținut nu mai puțin de 10.000 de perle.

Alegerea vestimentară a lui Lady Di în ziua cea mare a fost cea mai dramatică dintre toate cele trei rochii de mireasă purtate de miresele regale.

E drept că era și moda anilor ’80, care a impus câteva elemente tipice acelei perioade – cum ar fi umerii bufanți – , însă a contat, pentru efectul spectaculos, și intenția designerilor: „Este vorba despre un fluture care iese din cocon

Iar asta este și povestea ei, de fapt. Ea iese într-o nouă lume acum, începe aventura vieții ei”.

Eee asa nunta regala si cu asa rochii  asa albe ca zapada si de o frumusete nemaivazuta sa tot vezi. Stau si ma gandesc ca asa de frumos e aici pe pamant,dar va puteti imagina ce splendori si frumuseti pot exista dincolo, in cer, in rai? Ma gandesc la aceste lucruri minunate lasate de Dumnezeu sa ne bucuram aici pentru moment pe cand dincolo cu EL sunt bucurii nespuse si vesnice. Dumnezeu sa binecuvinteze toti oamenii de vita aleasa sau nobili,saraci si bogati! Cert este ca Dumnezeu ii iubeste pe toti! Amin!

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...