Ce se întâmplă când un bărbat îmbrățișează o femeie așa. Foarte interesant

O îmbrățișare intimă dintre un bărbat și o femeie l-a inspirat pe scriitorul David Tumarinson să scrie acest text emoționant:

“Când un bărbat se apropie încet, din spate, și îmbrățișează o femeie, închide un cerc. Cercul ei și cercul lui. Un cerc de sensibilitate, de căldură și protecție.

Plasează astfel, femeia în mijlocul cercului său. În mod neintenționat, plasează femeia în centrul universului său. O îmbrățișare în care cei doi nu-și spun nimic. Ea simte energia caldă ce vine de la mâinile lui liniștite și fierbinți.

Când un bărbat îmbrățisează o femeie, ea simte că îi cresc aripi și că poate zbura. Se creează un cerc de iubire, calm și confortabil.

Tăcerea și sensibilitatea o fac pe ea să se topească asemenea unui cub de zahăr într-o ceașcă de ceai. Cine e ea acum? Cine e cea care se bucură de cercul ăsta plin de iubire?

E femeie sau e doar o fetiță? Oare este iubită sau iubește? Oare o pătură a tăcerii îi acoperă umerii și îi ascunde gândurile? Sau poate nimic nu este ascuns în acest cerc?

Până la urmă, el o ține în brațe și o protejează de lumea singură și rece. În brațele lui, totul e cald și confortabil. Aceste brațe o protejează și îi asigură liniștea. E tot ce caută, așteaptă și speră, în necunoștință o femeie.

Îmbrățișează-ți iubita sotie mai des. Locul ei e în centrul cercului tău si nu alte femei. Prețuiește-o arătându-i cât de senzuală și tandră este dragostea ta pentru ea. Iubește-o și atât.”

Dumnezeu a creat-o pe Eva cu un scop si chiar mai mult de atat, El a luat-o din coasta lui Adam. Dar stiti de ce a luat-o din coasta? Pentru ca daca o lua din cap, toata viata se suia in capul barbatului, sau daca o lua dintr-o bucatica din picior toata viata, barbatul, o calca in picioare. Dar Dumnezeu a luat-o din coasta. Ca sa fie imbratisata, iubita si apreciata. Barbatilor, care cititi aceste putine randuri, chiar acum lasati totul deoparte si luati-va a sotia in brate!

Doamne iti multumim pentru femeie!

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Sursa

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...