CELE MAI BUNE FRUCTE, CARE TIN FOAMEA SUB CONTROL

Banana este un adevărat inhibitor al poftei de mâncare. Banana conține cel mai mult potasiu, un mineral extrem de important pentru bună funcționare a inimii, a rinichilor, a sistemului muscular și a sistemului nervos. Combina banana cu un patratel de ciocolata neagra pentru un efect intens.

Merele, disponibile în supermarketuri și pe tarabele din piață pe tot timpul anului, nu ar trebui să lipsească niciodată din meniul zilnic. În afară de faptul că tăie poftă de mâncare, mărul ține de sete și energizează organismul. Este perfect daca il vei manca impreuna cu una-doua nuci sau cu o mana de alune crude.

Citricele, prin bogăția de nutrienți conținuți taie senzația de foame. Un pahar de suc de citrice dimineață, după micul dejun, îți oferă energie și ține și de foame câteva ore. Combina portocala cu o felie mica de cascaval sau cu un biscuit sarat din faina integrala. Este mult mai eficinta.

Alunele se număra printre fructele cele mai consistente și, în plus, calciul și fosforul din compoziție cresc puterea de concentrare și receptivitate. Consumă-le că atare. O mână de alune poate alunga foamea pentru câteva ore. Adauga un pahar de apa cu lamaie sau o limonada fara zahar.

Nucile, bogate în fibre dietetice, grăsimi nesăturate, magneziu, cupru și vitamină E, pot fi incluse în curele de slăbire deoarece satisfac senzația de sațietate și stopeaza tendința de a mânca permanent.