Cercetatorii de la NASA spun ca au gasit casa lui Dumnezeu

In 1994, Telescopul Spatial Hubble a fotografiat un obiect gigantic, evident artificial, plutind in spatiu. Angajatii NASA l-au botezat ca locuinta a lui Dumnezeu. Conducerea americana a decis sa pastreze totul in secret. Dar informatiile au iesit.

Obiect interesant – In decembrie 1994, specialistii NASA au primit un alt lot de fotografii realizate de Observatorul spatial Hubble. Un loc de ceata mic pe una din imagini a starnit interes.

Aparitia sa nu a putut fi explicata nici prin interferenta cu transmiterea semnalului catre Pamant, fie prin orice efect optic. O parte interesanta a cerului instelat a fost recaptata cu rezolutia maxima pentru Hubble.

In imagini, oamenii de stiinta au vazut o structura radianta, structura prea corecta pentru a fi considerata o lucrare de natura.

Este greu sa vorbim despre dimensiunea sa. Chiar si “uriasul” si “gigantul” nu sunt in niciun fel potrivite pentru un obiect masurat in miliarde de kilometri. Planeta noastra ar fi doar un bob de nisip pe strazile acestui oras (esoreiter.ru) .

Specialistii socati, fara a se restrange definitiile, au numit obiectul “oras” si i-au dat numele Rezident al lui Dumnezeu. Nimeni nu si-a imaginat cat de apropiati erau cu adevarul.

Surpriza locului lui Dumnezeu – Urmarind obiectul, oamenii de stiinta au stabilit ca, impreuna cu galaxia, se misca relativ la Pamant.

Astronomii NASA au descoperit locuinta lui Dumnezeu

Cu toate acestea, atunci cand specialistii care folosesc calculatoarele au construit un model tridimensional al acestei parti a universului, au fost asteptati de o “surpriza”.

Si toate celelalte galaxii se misca cu adevarat in raport cu Locuinta lui Dumnezeu, dar “orasul” insusi nu zbura nicaieri, pentru ca se afla chiar in punctul in care totul zboara.  Locuinta lui Dumnezeu se afla chiar in centrul universului.

Un obiect tehnogenic ciudat descoperit in spatiu a fost raportat la varf. Soarta descoperirii surprinzatoare a fost discutata de presedintele Bill Clinton si vicepresedintele Albert Gore.

In cele din urma, am decis ca nu ar trebui sa perturbem umanitatea si sa interzicem publicarea tuturor informatiilor referitoare la Locuinta lui Dumnezeu. Dar a fost prea tarziu.

Toate fotografiile realizate de Hubble aproape imediat sunt stabilite in domeniul public pentru revizuire. Inainte ca “imagini interesante” sa fie preluate de pe server, mai multe laboratoare astronomice au reusit sa le copieze.

La inceputul anului 1995, una dintre revistele stiintifice germane a primit un mesaj despre descoperirea NASA, din reviste stiintifice informatia raspandita prin intermediul tuturor mass-media. Jin a zburat. Informatiile au incetat sa mai fie secrete.

Leave a Reply