Chuck Norris: „Succesul meu nu are nimic de-a face cu norocul, ci cu Dumnezeu”

După ce Chuck Norris a renunțat la faima Hollywood-ului, actorul  povesteste cum a ajutat copiii și adolescenții să depășească intimidarea și să-și recastige increderea in sine.

Când Norris a fost elev, a suferit si a foat agresat fizic din partea băieților mai în mari, de aceea, când părăsea școala el se grabea tot timpul sa plece acasă, pleca cât de repede putea. Aceasta a fost o realitate cruda, trăită de actor și din pacate si în prezent sunt afectati foarte mulți copii care suferă si sunt agresati fizic.

Băiatul timid care a suferit la școală, a învățat mai târziu artele marțiale în Coreea, în timp ce lucra la Forțele Aeriene. În acel moment, Carlos Ray Norris i s-a dat porecla „Chuck”.

Chuck Norris s-a născut pe 10 martie 1940 în Ryan, Oklahoma, în sânul unei familii sărace cu trei copii, s-a înrolat în Forţele Aeriene imediat după terminarea liceului, pentru a-şi întreţine mama şi cei doi fraţi mai mici.Chuck Norris a servit în Forţele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii, şi a devenit expert în arte marţiale.

El şi-ar fi dorit să fie poliţist, dar fiind trimis într-o misiune militară în Osan Air Base din Coreea de Sud, a fost atras de artele marţiale (tang soo do şi judo) .Când și-a terminat serviciul militar în 1962, a continuat să predea lectii în școli de arte martiale și să exceleze în competiții.

Din copilărie, Norris era creștin. El și-a predat viața lui Isus la vârsta de 12 ani și a participat la o cruciadă evanghelică prezentata de Evanghelistul Billy Graham. Dar culmea, ca la Hollywood nimeni reuseste prea mult să-si pastreze credința in Dumnezeu.

A devenit celebru după ce a apărut în filmul Way of the Dragon, în care a jucat alături de Bruce Lee. Apoi a urmat o serie de filme care i-au adus faima. De asemenea, acesta a jucat pentru mai mulţi ani (1993-2001) în serialul Walker, Texas Ranger. S-a căsătorit cu Dianne Holecheck în 1958, iar în ‪1963 s-a născut primul lor‬ fiu, Mike.

Chuck Norris are 9 nepoţi acum. El și soția sa au lansat Fundația Kickstart pentru a implementa cursuri de arte marțiale legate de predarea morală în școlile publice.

După ce s-a retras din Forţele Aeriene, Norris a început să participe la mai multe turne de arte marţiale, mai târziu şi-a fondat propria şcoală numită Chun Kuk Do. El a câștigat titlul de campion la categoria mijlocie de arte martiale „Lumea Professional full-contact“, în 1968 – a deținut titlu până cand s-a pensionat în anul 1974.

Programul, consolidează auto-apărarea si increderea in sine,a copiilor și a adolescenților, acest program a ajuns până la 6.500 de școli. „Artele marțiale sunt o filosofie care transmit în mod practic principiile Bibliei”, a spus Norris.

„Chiar dacă nu putem vorbi despre Isus, putem vorbi despre ceea ce spune Isus în Biblie: dragoste pentru aproapelui tău, de a fi o persoană bună” Norris nu a fost intimidat și chiar isi împărtășește credința sa la Hollywood.

Ca parte a acestui lucru, el a făcut tot ce putea pentru a promova filmul „Patimile lui Hristos” de Mel Gibson. Vorbind despre succesul carierei sale, Chuck Norris își amintește că nu are nimic de-a face cu norocul, ci cu un scop bine definit.„Oamenii vin la mine și spun,„Chuck, tu ești cel mai norocos tip pe care-l stim, pentru că esti un campion mondial la karate, esti un star de cinema și de televiziune“, a spus Norris.

El spune cu zâmbetul pe fata și le răspunde ca acel noroc, nu are nimic de-a face cu realitatea. .,,Succesul meu nu are nimic de-a face cu norocul, ci cu Dumnezeu.” În prezent, Chuck Norris este implicat în politică, fiind un conservator devotat, scrie cărţi despre importanţa exerciţiilor fizice, dar şi despre creştinism.

Citeste și Chuck Norris își încetează cariera de actorie pentru a-și îngriji soția care a fost otravită

Citeste și Nu-l huliți pe Dumnezeu! Iată SOARTA celor ce L-au luat în RÂS! DISTRIBUIE să se trezească lumea!

Citeste și  Printul Kuweitului Abdullah Al Sabah decide să se închine celui mai mare Print al Pacii, lui ISUS HRISTOS: Daca voi fi omorat sa stiti de ce, dar macar il voi cunoaste pe ISUS CRISTOS

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.
Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Citeste și Această tânără a fost în Iad în timp ce era în moarte clinică. Mărturii cutremurătoare: cum arată lumea de dincolo
Dumnezeu sa va binecuvinteze cu viata vesnica! Amin!

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...