Creștinii chinezi plâng când primesc Biblia pentru prima dată (Video)

Un videoclip a generat un puternic impact în rândul comunității creștine, arătând un grup de chinezi creștini, care primesc o copie a Bibliei pentru prima dată in viata lor.

Bucuria și emoția sunt evidente si sunt observate pe fetele creștinilor chinezii atunci cand primesc Biblia în mâinile lor. Ei plâng de fericire și mulțumesc lui Dumnezeu că le-a trimis să aibă o Biblie, deoarece în China continentală, vânzarea de copii ale Sfintelor Scripturilor sunt interzise de către Guvern, fiind declarat în mod oficial stat ateu.

Există rapoarte de rutină care indică faptul că bibliotecile (cartii care contineau caracter crestin) au fost confiscate, iar oamenii care transporta au fost arestați. Filmarea din incapere, a fost posibila cu un telefon mobil al misiunii Mike Law, care arătat pasiunea si dorința creștinilor chinezi de a avea o Biblie.

În prezent, multe misiuni sunt implicate cu aceasta sarcina dificilă de a intra în cea mai populată țară din lume, cu material crestin, care se ajunga la Biserica “clandestine sau subterana”, care sa raspandeasca în întreaga țară. Aflam ca in rândul crestinilor din China, credincioșii scriu de mana copii a Bibliei, pentru că, în general, numai liderii au voie o Biblie tiparita.

Video :Filmulet

Mai interesant este că milioane de Biblii sunt tipărite în China, dar în alte limbi și pentru alte țări la un preț foarte scăzută. Cu toate acestea, David Aikman, autorul cărții „Isus din Beijing”, a subliniat ca guvernului chinez a interzis religia creștină în țară. In librării este obișnuită găsirea de cărți despre budism, ateism și islam, inclusiv gasim Coranul. Interzis este doar pentru Biblie.

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.
Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Citeste și Această tânără a fost în Iad în timp ce era în moarte clinică. Mărturii cutremurătoare: cum arată lumea de dincolo

Citeste și MIRACOL: O femeia paralizată a inceput sa merga din nou după rugăciunea soțului ei

Citeste și Printul Kuweitului Abdullah Al Sabah decide să se închine celui mai mare Print al Pacii, lui ISUS HRISTOS: Daca voi fi omorat sa stiti de ce, dar macar il voi cunoaste pe ISUS CRISTOS

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...