Cum poți ”citi” caracterul unui om după trăsăturile feței

Oamenii cu buze groase au o predispoziţie pentru plăceri, iar dacă au buza de jos mai proeminentă acea persoană are o natură iubitoare şi un caracter nehotărât. Dacă mai are şi bărbia despărţită în două înseamnă lenevie şi egoism.

Buze palide şi fălci pătrate arată avariţie, brutalitate, egoism, cruzime, dar un bun afacerist. Când buza de sus acoperă o parte din cea de jos arată un caracter bun, o persoană iubitoare de distracţii şi plăceri, iar dacă ele sunt subţiri, puţină generozitate şi foarte mult egoism.

Buzele groase sunt preferate celor subţiri. Când buza de jos este mai mult ieşită în afară, ea indică forţă satirică, cinism, dar şi talent.

Gura perfectă este aceea cu buzele închise, fără a fi strânse şi în armonie cu faţa. Ea arată fermitate, puţină expansivitate şi multă fineţe în afaceri.

Urechile mari cu loburi groase indică grosolănie şi înclinaţii de a face avere prin orice mijloace.

Urechile depărtate de cap denotă cruzime, iar cele aşezate vertical indică un om cu mult curaj, energie şi forţă.

Urechile mică arată distincţie, maniere, posesorul ei fiind capabil de multă afecţiune. Cu cât lobul este mai gros cu atât şi forţa sentimentală este mai mare.

Urechile prea mici aparţin oamenilor timizi şi rezervaţi, iar dacă sunt înguste, aceste caractere se amplifică.

Urechea mijlocie aparţine celor ce au o fire fermă şi sunt plini de energie.

Urechea normală este aceea ce nu trece mai sus de înălţimea sprâncenelor şi nici mai jos de vârful nasului.

Urechile mai înalte decât sprâncenele arată un caracter răzbunător, cu tendinţă spre criminalitate. Dacă loburile sunt desprinse de cap denotă generozitate şi spirit liberal.

Barba osoasă indică fermitate, chibzuinţă, iar dacă este pătrată fermitate.

Bărbia rotundă şi ieşită în afară arată forţă şi instinct material. Aceşti oameni inspiră încredere prin înţelepciune, prudenţă şi firea lor simpatică.

Bărbia pătrată cu gropiţe aparţine celor cu temperament iute, oameni fermi şi încăpăţânaţi.

Bărbia dreaptă exprimă răceală şi egoism, iar dacă şi umerii obrajilor sunt ieşiţi, avariţie şi o mare dorinţă de bani.

Bărbia ascuţită indică egoism, cea rotundă cu gropiţe arată înclinaţii spre plăceri, dar cu multă prudenţă şi discreţie.

Bărbia lungă, pătrată şi dreaptă în jos arată omul legii, iar dacă are buzele mici şi strânse arată lipsă de milă, neîndurare.

Bărbia dublă cu obrajii mari aparţine unui om vesel, iubitor de mâncare bună şi cu înclinaţii spre plăceri senzuale. Cu cât fălcile sunt mai mari cu atât aceste caractere se amplifică.

Citit si Ne apropiem de Punctul ZERO. Din 1980 timpul pe Pământ s-a scurtat. O zi nu mai are 24 de ore

Citit si Un tată care își crește singur cei patru copii a comandat o pizza, dar nu se aștepta niciodată să pățească asta. Ce i-a făcut băiatul care i-a livrat comanda

Citit si Căuta în gunoaie și vindea pixuri pe stradă până când cineva i-a făcut o poză și a observat ceva la fata lui. Poza a ajuns pe internet și de atunci e un alt om. Când a aflat a făcut ceva care a uimit o lume întreagă

Anunt Important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

sursa: lilianacocos.wordpress.com

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...