CUTREMURĂTOR: Nasir Sidiki – lăsat să moară. El a spus: „Doamne, dacă eşti real, nu mă lăsa să mor!”

Până la vârsta de 34 ani, Nasir Sidiki, un om de afaceri de succes, a făcut primul său milion, dar banii nu au mai însemnat nimic pentru el pe patul de moarte.

Diagnosticat cu cel mai rău caz din zona zoster admisă vreodată la spitalul general din Toronto, sistemul său imunitar s-a blocat şi doctorii l-au lăsat să moară, nu aveau ce sa mai facă. În dimineaţa următoare m-am trezit într-o cameră sterilă la etajul opt al spitalului, pielea mea arzând ca şi cum cineva m-ar fi stropit cu benzină şi mi-ar fi aprins un chibrit.

M-am simţit în flăcări în tot interiorul meu. Doctorul meu a venit şi s-a uitat la mine îngrozit. „de ce se înmulţesc atât de repede încât pot să-i văd cum cresc?” a spus el. ” corpul tău nu se luptă deloc.

„În dimineaţa următoare, în plus faţă de zona Zoster, am avut varicelă din cap până în picioare. Am fost pus într-o camera de izolare strictă. În acea seară temperatura mi-a crescut peste 42 de grade, destul de fierbinte.

Zile întregi am continuat să mă simt mai rău.Terminaţiile nervoase au devenit atât de inflamate încât un fir de păr care mi-a atuns pielea a trimis valuri de foc si durere în corpul meu. Până la sfârşitul săptămânii, am fost trecut în starea critică.

Ultima mea speranţă – În viaţă, am fost îndrăzneţ, încrezător în mine, mereu mi-a placut să risc. Dar în faţa morţii, am fost îngrozit. Habar n-aveam ce m-ar putea aştepta pe partea cealaltă. Am fost crescut ca un musulman în Londra, ANGLIA, şi am înţeles că Allah nu a fost un Dumnezeu care se vindecă.

Singura mea speranţă a mea a fost în medicină. În cele din urmă am alunecat atât de aproape de moarte încât doctorii nu au ştiut că le pot auzi când m-au examinat. ” sistemul său imunitar s-a închis pur şi simplu,” unul dintre ei a spus.,,El este pe moarte,” celălalt a confirmat. ” sistemul lui imunitar trebuie să fie compromis de SIDA.”

NU AM SIDA! Am vrut să ţip, dar n-am putut să-mi formez cuvintele. Apoi m-a lovit șocul. Mi-a spus că sunt pe moarte! Doctorii au vorbit în linişte cu colega mea, Anita. ” în câteva ore el va fi mort,” au spus ei. ” dacă printr-un miracol trăieşte, probabil va fi orb de ochiul drept, surd în partea dreaptă a urechii, paralizat pe partea dreaptă şi poate fi mai grav afectat de febra mare.” Apoi au plecat.

M-au lăsat aici să mor! M-am simţit ca un om care s-a înecat pentru a treia oară. Mi-am adunat puterea, am şoptit o rugăciune. ” Doamne, dacă eşti real, nu mă lăsa să mor!”

În prezenţa lui – În cea mai întunecată oră a nopţii, m-am trezit şi am văzut un bărbat la picioarele patului meu. Razele de lumină au emanat de la el, permiţându-mi să-i văd conturul. N-am putut să-i văd faţa, era prea luminos. Nimeni n-a trebuit să-mi spună, am ştiut că este Isus.

Coranul îl menţionează pe Isus; musulmanii cred că el a existat, nu ca fiul a lui Dumnezeu, ci ca un om bun şi un profet. Ştiam că acesta nu e mohammed. Ştiam că nu e ALLAH. Isus a fost în camera mea. Nu am avut nici o teamă, doar pace si liniște.

” De ce ai venit la un musulman când toţi ceilalţi m-au lăsat să mor?” m-am întrebat. Fără cuvinte, mi-a vorbit. ” Eu sunt Dumnezeu creştinilor. Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, Isaac şi iacob.” Asta-i tot ce-a spus. Nu mi-a spus de boala mea.

Nu mi-a spus de moartea mea iminentă. La fel de brusc cum a apărut, el a și plecat. În dimineaţa următoare, aceiaşi doi doctori au venit să mă examineze. ” de au încetat să mai crească! ,,Nu ştim ce s-a întâmplat, dar virusul zoster a început să dispară!”

În ziua următoare, încă în durere şi acoperit cu băşici, am fost externat din spital cu o valiză plină de medicamente. ” nu pleca de acasă și rămai în casă” m-a avertizat doctorul.” vor dura luni înainte ca de să dispară, şi când o vor face vei rămâne cu pete albe de piele şi cicatrici. Durerea ar putea dura ani de zile.”

Păşind afară în soarele dimineţii, arătam groaznic ca o cruce între un lepros şi omul elefant. Când oamenii m-au văzut, au trecut pe partea cealaltă a străzii, mă ocoleau. Cu toate acestea, mintea mea nu a fost cum aratam, la aspectul meu; gândurile mele au fost la Isus.

Nu era nici o îndoială în mintea mea că prezenţa lui Isus în camera mea a oprit virusul zoster. Orice ar fi, Isus, mi-am dat seama că, în prezenţa sa, miracolul s-a întâmplat. Acest fapt m-a lăsat cu o singură întrebare: Isus este fiul lui Dumnezeu, aşa cum pretind creştinii, sau este doar un profet aşa cum am fost eu învăţat?

Acasă în acea seară, în ciuda medicamentelor, durerea şi mâncărimea au fost atât de severe încât aproape că a trebuit să-mi leg mâinile. Chiar şi aşa, am căzut într-un somn neliniştit, întrebându-mă despre Isus.

Să înveţi să trăieşti – În dimineaţa următoare, m-am trezit devreme şi m-am întors la televizor. Butonam telecomanda, m-am blocat când am văzut următoarele cuvinte pe ecran: este Isus Fiul lui Dumnezeu?

Am ascultat cu atenţie cum doi bărbaţi au petrecut întregul program discutând despre acest subiect – răspunzând la toate întrebările mele. Înainte ca emisiunea să se încheie, unul dintre oameni i-a condus pe spectatori într-o rugăciune.

Corpul meu a fost cuprins de flăcări cu durere, dar am îngenunchiat pe podeaua camerei mele, oricum. Lacrimile îmi curgeau pe faţă, mi-am repetat rugăciunea şi l-am invitat pe Isus în inima mea.

Imediat o foame spirituală feroce a răsărit în mine. A trebuit să aflu mai multe despre Isus. În ciuda ordinelor doctorului meu de a rămâne în casă, a doua zi am ieşit şi am cumpărat o Biblie. Mai întâi am citit cărţile (Evanghelia) lui Matei, Marcu, Luca şi John. Încă flămând, am început și cu geneză şi am citit prin Biblie în timpul nopţilor mele nedormite.

Între timp, Anita mi-a adus cărți și materiale video explicând Evanghelia. I-am devorat în timp ce continuam să studiez cuvântul lui Dumnezeu. Aşa cum înţelegerea mea despre credinţă a început să crească, am facut o analiza avietii mele si a modului în care m-am uitat înainte de zona zoster. M-am rugat şi l-am rugat pe Dumnezeu să mă facă să mă uit din nou în acest fel.

Nasir şi Anita Sidiki – Isuse, vindecătorul meu – La o săptămână după ce m-am externat de la spital, m-am trezit şi mi-am găsit perna acoperită de piele și băşici. Cred că i-am zgâriat în somn, m-am gândit. M-am târât din pat şi m-am dus la duş. Ce a început pe perna mea s-a terminat la duş: fiecare băsică mi-a căzut de pe corp!

În loc să fiu acoperit cu petice semne de ţesut alb şi cicatrice, pielea mea a fost pur şi simplu roşie şi crudă. S-a vindecat încet, întorcându-se la starea de inainte sa fiu bolnav de virusul-Zoster. Când s-a întâmplat acest lucru, nu numai că m-am uitat ca om dar arătam cum am fost înainte să mă îmbolnăvesc, în afară de cicatricile pe care încă le mai port pe piept.

Nici una din previziunile doctorului nu s-a adeverit. Vederea mea a fost de completa, auzul meu a fost normal. Vorbirea mea a nu a fost afectata. N-am suferit nici o leziune a creierului.

Vindecarea mea a fost miraculoasă, rapidă şi completă. N-am suferit niciodată din cauza durerii persistente sau a oricărei alte complicaţii. Nu numai că am avut cel mai rău caz de zona zoster admise vreodată la Toronto General Hospital, dar am avut, de asemenea, cea mai miraculoasă recuperare.

Isus, Dumnezeul creştinilor, a apărut în camera de spital a unui musulman muribund şi m-a vindecat. Dar n-a fost cel mai mare miracol pe care l-a făcut. Transformarea care a avut loc în inima mea care a fost chiar mai uimitoare decât cea care a avut loc în corpul meu.

Vezi video: Apasa aici

Un profesor și un evanghelist internațional, Dr Nasir Sidiki este fondatorul ministerelor de înțelepciune (Wisdomministries. org). Locuieşte în tulsa, cu soţia lui, Anita şi cu cei doi fii ai lor.

Citeste si Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.
Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...