Daca inca mai consumi Coca-Cola ar trebui sa vizualizezi acest clip si sa citeste aceste informatii

Ce se întâmplă în corpul nostru când bem Coca Cola?

Am aflat deja despre Coca Cola că poate curăța motorul mașinii sau poate desfunda țevile. Aceste lucruri ne ajută să ne facem o idee despre ce fel de ingrediente conține Coca Cola.

Datorită cercetărilor din ultimii ani, s-a adeverit ceva de care ne temeam cu toții: Coca Cola are efecte grave asupra sănătății, chiar de la prima picătură înghițită. Până acum, timp de mulți ani, au existat numeroase campanii pentru sănătate care încercau să convingă oamenii să nu mai consume băuturi precum Coca Cola. Statisticile arată însă că numărul celor care consumă acest produs este încă alarmant, deoarece s-a estimat că, în fiecare zi, se consumă în întreaga lume 1,6 miliarde de produse Coca Cola.

Ce efecte dăunătoare produce Coca Cola?

Coca Cola conține multe ingrediente dăunătoare sănătății, cu efect pe pe termen scurt sau pe termen lung. O sticlă sau o doză de suc conține 10 lingurițe de zahăr și alte substanțe chimice care afectează organele importante din corpul nostru.

Ce se întâmplă când consumăm această băutură?

După 10 minute: atunci când consumăm 10 lingurițe de zahăr, efectul acestora asupra organismului nostru este dezastruos. Motivul pentru care nu eliminăm Coca Cola prin vomă este producția de acid fosforic a organismului.

După 20 de minute: glucoza determină creșterea nivelului de insulină, ceea ce face ca ficatul să transforme tot zahărul în grăsimi. Nu uitați că o singură sticlă sau doză de Coca Cola conține până la 10 lingurițe de zahăr.

După 40 de minute: corpul nostru a terminat de absorbit cafeina. Prin urmare, pupilele se dilată, crește tensiunea arterială, iar ficatul eliberează mai mult zahăr în sânge. Receptorii adenozinici (prezenți în timpul somnului) sunt astfel blocați, iar noi nu ne mai simțim obosiți.

După 45 de minute: organismul nostru începe să producă mai multă dopamină, o substanță care stimulează centrii plăcerii din creier. Acest efect este comparat cu cel produs de heroină.

După 60 de minute: după o oră este posibil să simțim nevoia de a urina. Nu ne dăm însă seama că în acest mod eliminăm calciu, magneziu și zinc, elemente esențiale pentru oase, dar și alte substanțe care n-au fost absorbite de organism. Odată cu trecerea timpului ne scade glicemia și începem să ne mișcăm mai greu.

Ce substanțe nocive conține Coca Cola?

<

div class=”ad-desktop”>Așa cum am menționat, în afară de zahăr, Coca Cola conține și alte substanțe dăunătoare sănătății. Iată o listă cu cele mai importante ingrediente și efectele lor asupra sănătății:
Apă carbogazoasă: acest ingredient stimulează secreția gastrică, crescând aciditatea și provocând flatulență.

Ciclamat de sodiu, un îndulcitor: acest ingredient produce un gust cu până la de 200 de ori mai dulce decât zahărul. Cercetările au arătat că acest aditiv crește riscul de cancer la vezica urinară. De aceea, United States Food and Drug Administration (FDA) a interzis folosirea sa în Statele Unite în anul 1969.

Aspartam: acesta este un alt îndulcitor interzis de FDA în Statele Unite. Atunci când este expus la temperaturi înalte, aspartamul se transformă în metanol (alcool) și fenilalanină, două substanțe care distrug nervul optic și provoacă pierderea vederii.

Acid fosforic: acesta este un component foarte puternic care poate provoca iritarea pielii și a ochilor.

Alternative pentru a folosi Coca Cola

Coca Cola este o băutură care poate fi folosită la curățarea motoarelor de mașini. În Statele Unite ale Americii, poliția folosește Coca Cola pentru a curăța sângele de pe șosea după un accident rutier sau după o crimă. Coca Cola se folosește pentru a îndepărta petele de rugină de pe suprafețele cromate și pentru a curăța coroziunea bateriilor mașinilor.

În India, fermierii folosesc Coca Cola drept pesticid pentru a scăpa de dăunătorii culturilor, deoarece este ieftină și foarte eficientă. Unul dintre cele mai cunoscute și eficiente moduri de a folosi Coca Cola este desfundarea țevilor.

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...