DENZEL WASHINGTON:,,Lasă-l pe Dumnezeu inima ta“ a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare zi.

„Am citit Biblia în fiecare zi, și am citit zilnic Cuvântul“ a dezvăluit actorul într-un interviu.

„Am citit ieri ceva grozav. El a spus:„Noi aspirăm să facem o viață buna, dar trebuie sa dorim să facem diferență.

„Actorul a spus, de asemenea, povestind despre o experiență sa cum a simțit Duhul Sfânt în timpul unui serviciu din Biserica de Vest din Anglia a lui Dumnezeu în Hristos (Biserica lui Dumnezeu a lui Dumnezeu în Hristos).

Asta a fost acum treizeci de ani, în biserica în care el încă mai participa. Ministrul predica: ”Lasă-l pe Dumnezeu inima ta. Am spus că voi duce la el.” Actorul descrie o experiență fizică și spirituală, unde a simțit mai întâi Duhul Sfânt. „Și am avut această experiență fizică și spirituală extraordinară. Ceea ce m-a speriat.”a dezvăluit la Washington.

„Am plâns, transpiram si obrajii mei parca au explodat. Am fost curățit.” Experiența a speriat atât de rau actorul, care a recunoscut ca a sunat pe mama ei.

„A fost prea intens. Aproape am căzut.” a spus la Denzel Washington. „Am sunat-o pe mama și mi-a spus că eram umplut cu Duhul Sfânt. Ma gandeam: Asta înseamnă că nu pot bea vin din nou.”

Multiplul câștigător al premiilor Oscar el a apărut în filme, in anul 1977 acesta a fost anul lui de debut, acesta a fost menținut de-a lungul anilor ca un actor bun, dar puțini il pot auzi să vorbească despre credința creștină. Deși într-un interviu anterior cu Beliefnet, Denzel Washington a vorbit despre importanța spiritualității, nu numai despre viața lui, dar, de asemenea si despre cariera sa.

,,Spiritualitatea este important în fiecare aspect al vieții mele !“, a spus la Washington „Vreau să spun, de asta am ajuns aici. Asta este ceea ce m-a binecuvântat să fac.”

Citeste și ,,ISUSE, AJUTA-MĂ” a strigat femeia care a fost salvată de la moarte în timp ce era înjunghiată

Citeste și MIRACOL: O femeia paralizată a inceput sa merga din nou după rugăciunea soțului ei

Citeste și Această tânără a fost în Iad în timp ce era în moarte clinică. Mărturii cutremurătoare: cum arată lumea de dincolo

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

INAINTE sa mai condamnati ROMANIA, cititi asta: Scrisoarea unei studente romance din Anglia: „Am urat Romania pana am vazut Anglia. VREAU ACASA!”

Dragii mei, eu nu am sa ma lansez in contradictiile si dezbaterea asta care este ...