Dora (Ton) Ghitea – vindecata pentru a cunoaste inima lui Dumnezeu

În urmă cu cativa ani, vindecarea miraculoasă a Dorei Ghitea, fiica prof. dr. Iosif Țon, a zguduit lumea evanghelică din România și diaspora. După 21 de ani, ea s-a întors în România în vizită împreună cu soțul ei, Oliver Ghitea, și cei doi copii, iar echipa Alfa Omega TV a avut șansa să-i înregistreze mărturia. În continuare aveți un scurt extras din mărturia extinsă a Dorei care va fi difuzată în curând pe Alfa Omega TV.

După ce s-a născut fiul nostru, primul nostru copil, eu m-am îmbolnăvit. A fost o boală care s-a manifestat când mâncam orice conținea gluten. Simptomele erau foarte violente și foarte dureroase. Dacă mâncam foarte puțină pâine îmi venea rău și vomitam. Durerile erau așa de rele încât trebuia să iau narcotice pentru că erau dureri mai puternice ca la naștere.

Tocmai îl născusem pe băiatul nostru și era chiar mai rău ca la naștere. A fost un lucru surprinzător, nu știam ce se întâmplă. A fost foarte greu pentru că îmi lua energia și de multe ori nu aveam putere în picioare. Toți doctorii au spus că nu există vindecare pentru boala aceasta…

Nu știam cum să procedez. Mulți spuneau că se roagă pentru mine, dar eu nu aveam curajul să mă rog pentru vindecare. La biserică mulți mi-au spus că boala este un cadou de la Dumnezeu, că El a știut că eu pot să duc asta și El mi-a dat acest dar și trebuie să rabd și să fiu mulțumitoare. Nu puteam să mă rog împotriva voii Lui.

Nu știam că El a murit pentru păcatele mele și pentru bolile mele. Încet, încet , Dumnezeu a început să Își reveleze inima față de mine. Am început să cunosc ce înseamnă să auzi vocea Lui și să auzi că îți vorbește. Încet, încet, El a vrut să Își reveleze inima lui bună față de mine, că El nu dă boală la nimeni pentru că în El nu este boală.

Am fost la o întâlnire de rugăciune care a fost ținută de Vali Seiceanu care are darul profetic. Problema la mine era că nu știam dacă Dumnezeu vrea să vindece și nu vroiam să risc nimic. Nu vroiam să-L pun la încercare pentru că nu vroiam să fiu dezamăgită. Vali mi-a spus că m-a văzut într-un colț, stăteam disperată și strigam către Domnul și eram în mari dureri. Dumnezeu m-a văzut și mi-a spus că mi-a pus în față un rug aprins. „Stai la răscruce de drumuri și este alegerea ta: poți să vii la Mine să vezi ce este și să vii să asculți vocea mea”. Eu am zis: „Sigur, Doamne. Vin fugind! Vreau să aud vocea Ta și mai mult, ce îmi spui Tu.” În seara aceea m-am simțit cu adevărat la biserică.

Eu nu spusesem la familie că îl voi suna pe fratele Ioan Demeter. Am spus doar la 2 prietene că Dumnezeu mă vindecă. Am simțit că trebuie să spun că Dumnezeu mă vindecă. Fratele Demeter mi-a predicat Evanghelia. Eu nu știasem Evanghelia completă: că Domnul Isus în lucrarea pe care a terminat-o pe cruce a terminat și vindecarea noastră. Am simțit atunci că am fost vindecată. După ce i-am luat pe copii de la școală am mers la o cofetărie și am mâncat fix ce nu aveam voie și îmi făcea rău.

Copiii s-au speriat pentru că erau foarte grijulii să nu mănânc nimic din ce conține gluten, dar au văzut că nu am pățit nimic. Pe la 9 seara îi pregăteam pe copii de culcare și Olivia și Jamie m-au rugat „să-i spun la tati de vindecare”. I-am spus că Dumnezeu m-a vindecat, că sunt total vindecată. El a fost extrem de fericit și nu s-a îndoit nici o clipă. Mai mult, a vrut să afle despre cum s-a întâmplat totul. A avut o conversație cu fratele Demeter și astfel am intrat amândoi în această experiență și nouă aventură cu Duhul Sfânt în care El ne-a chemat.

Dumnezeu mi-a spus că m-a vindecat ca să-mi arate inima Lui, să văd și mai mult ce este în inima Lui, că nu este un Dumnezeu care disciplinează și pedepsește cu mână tare.

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Sursa: Alfa Omega

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...