Evadarea din Satanism – Mărturie de Cicily White

Sunt creștin, nu prin ceea ce sunt, ci prin tot ceea ce a făcut Isus. Dragostea Lui mi-a fost arătata prin moarte Sa pe cruce. Harul Lui fără sfârșit prin iertarea păcatelor mele, a trecutului meu, a tot ce am fost înainte ca să

Îl cunosc – Înainte să fiu creștin, eram satanist. M-am implicat în satanism ca un boboc înca din liceu. Înainte, am citit cărți despre satanism, cum ar fi Biblia Satanică. De asemenea, am jucat cu plăci Ouija și cărți de tarot și am fost gata să trec mai departe. Am fost crescut în biserică. În fiecare duminică familia mea mergea la biserică, informeazaTestimonies

M-am simțit ca și cum ar fi fost un fals. Se părea că oamenii aceia mergeau să arate bine și să-i impresioneze pe cei din jurul lor. M-am plictisit, Dumnezeu nu era real, credeam că ma urastet. M-am întoars imporiva Lui și îl uram. În opinia mea, Satan a fost singurul care mi-a răspuns la apelurile mele de ajutor.

Am gresit – Am găsit alți oameni implicați în satanism care m-au primit cu bucurie și erau dispuși să mă învețe. Am devenit membru activ. Mă duceam la ritualuri, să învăț cât de slab era Dumnezeu, înșelăciunile lui, toate minciunile care ar putea fi spuse, am înghițit toate acestea ca adevăr. Când am absolvit liceul, părinții mei m-au dat afară din casă.

Am avut prieteni în ocultul care mi-a dat un loc de muncă și un apartament. Știam că sunt loiali și că nu m-ar abandona.
Într-o zi la serviciu, am întâlnit un tânăr pe nume Scott. Scott purta o cămașă pe care avea o cruce si scria cuvintele urmatoare: „Sângele meu a curs si pentru tine”. Am chicotit când am trecut pe langa Scott și mi-am spus: „Sigur că e multă sânge pe cămașa asta.”

Citeste și CUTREMURĂTOR: Nasir Sidiki – lăsat să moară. El a spus: „Doamne, dacă eşti real, nu mă lăsa să mor!”

Scott a spus într-o bună zi imi va explica despre acest lucru. L-am ignorat săptămâni la rand. Într-o zi la prânz am început să vorbim. Scott a început să-mi spună cât de mult m-a iubit Dumnezeu și nimic din ceea ce aș putea face nu si-ar limita dragostea fată de mine. Am zâmbit la Scott și am spus bine.
Am continuat să merg la biserica și să mă închin lui Satan.

Nu eram fericit, deși eram înconjurat de oameni tot timpul, știam că nu le pasă de ei și nu le păsa nici de mine. Scott a venit in apartamentul meu cu prietenii lui și a fost diferit. Ei vorbesc reciproc cu deschidere și încredere. Când eram împreună cu prietenii mei satanisti imi era frică să fiu deschis cu ei, am știut că nu pot avea încredere în ei.

Scott și cu mine am continuat să vorbim. Ceea ce spune despre dragostea lui Dumnezeu a început să mă tulbure. Uram. Am urât totul, am urât viața, i-am urât pe cei din jurul meu și m-am urât chiar si mine. Aici era un Dumnezeu și un om care voia să mă primească în ciuda tuturor acestor lucruri. Nu trebuia să mă schimb pentru acea iertare, unde în ocultism trebuia să urăsc să fiu acceptat.

Am început să nu mai merg la întâlnirile oculete. Am început să rup legăturile cu cei care erau în clan și am început să mă întorc la biserică. Doar să ascult și să privesc. Într-o noapte după biserică, stăteam și așteptam niște prieteni când o doamnă mai in varsta a venit la mine și mi-a spus: „Dumnezeu mi-a spus să vorbesc cu tine”.

M-am uitat la ea ca și cum ar fi fost nebună și nu i-am răspuns. Ea s-a prezentat cu numele de Karla și mi-a dat numărul ei de telefon. Când mi-a dat numărul ei, ea mi-a spus că Dumnezeu i-a spus că o sa am nevoie de ajutor și când voi avea nevoie de ajutor sa o apelez. Gândul meu în timp ce-am luat numărul de telefon de Karla a fost. „Dumnezeu nu mă cunoaște, nu mă poate cunoaște, eu sunt satanist”.

Ca urmare a lipsei mele la mai multe întâlniri unde aveau loc ritualurile, marele preot și cei deasupra mea m-au sunat si m-au chemat la o întâlnire. Ei mi-au spus să nu mai merg la biserică, să nu mai vorbesc cu Scott și mai presus de toate să vin la ritualuri. Ce te învață Satan; rebeliune. Deci m-am răzvrătit. Nu am ascultat ce mi-a spus marele preot și alții.

Am continuat să vorbesc cu Scott și să nu merg la întâlnirile rituale. Marele preot m-a chemat din nou înaintea bătrânilor și mi-au cerut să nu mai particip la biserică și să nu mai vorbesc cu Scott. L-am întrebat: „Dacă Isus este într-adevăr așa de rău, și mă urăște atât de mult de ce a murit pentru mine? De ce mai pretinde că mă iubește?”

Citeste și Un copil înecat într-un râu revine la viață după ce femeia striga către Dumnezeu

Marele preot s-a înfuriat și a spus că va da cea mai mare onoare in cinstea lui Satan. A stabilit sa sacrifice Diavolului pe 21 martie. Sa-mi dau viata în ritualul lui Satan. Am tacut cu frică la acea întâlnire. Știam că voi muri. Dar la cine aș putea cere ajutor? Îi urăsc pe creștini și singurii oameni pe care îi știam erau Sataniști. Am decis să-mi dau o șansă și să-i spun lui Scott totul.

Când i-am spus lui Scott că sunt Satanist, mă iubea mult mai mult. Mi-a spus că Dumnezeu încă mă iubește, implicarea mea la ritualuri nu afectase iubirea Lui Dumnezeu fata de mine. Apoi i-am spus care a fost planul clanului pentru mine și singura persoană pe care aș putea să ma ajute a fost Karla, batranica.
Karla, deși nu mă cunoștea, a acceptat să ma ajute. A venit și m-a luat și am rămas la ea. Am luat din apartamentul meu doar hainele în cutii de suveniruri.

Karla a făcut apeluri către oameni din toata SUA pentru a găsi un loc pentru mine să plec. Tot timp, spunându-mi că ar fi mai mult ușor dacă aș fi fost creștin. Eram dispus sa fac tot ce trebuie ca sa mă scoata din mizeria aceasta. Așa că am spus o rugăciune și un gând rapid ca sunt un păcătos si care cred ca a fost de ajuns. Două zile mai târziu, eram într-un avion spre Texas pentru a întâlni oameni pe care nu-i știam.

citeste și Tânăra s-a trezit din comă când membrii familiei au cântat imnuri creștine

Am plecat numai cu hainele pe care le luasem din apartamentul meu și cu câțiva dolari. Nu știam cu cine mă întâlnesc, mi s-a spus că vor avea un semn cu numele meu. Am ajuns în Texas obosit și plin de frică. Nu am stat mult timp în Texas, m-am mutat de șase ori într-un an, deoarece clanul satanist a continuat să mă caute.

Am ajuns într-un mic oraș din Oklahoma, unde locuiam cu un pastor de tineret și cu soția lui. Mă linișteau incontinuu că trecutul meu nu contează și că Dumnezeu m-a iertat. Dar am fost mereu etichetat ca x-satanist, niciodată pe numele Cicil.
Am ajuns bolnav de dor si depresiv. Nu am vorbit si nu mi-am văzut familia în perioada celor trei ani în care am parasit cultul satanis. M-am săturat să nu fiu un creștin suficient de bun.
Am decis că vreau să mă duc acasă. Când i-am spus pastorului tineretului și soției sale, mi-am prezentat trecutul. Am crezut că am căzut pentru intr-o altă minciună. Trecutul meu contează, nu eram iertat, timp de trei ani crezusem o altă minciună. Din nou m-am înșelat. Dumnezeu, aseaza oamenii în viața noastră exact așa cum avem nevoie de ei. A făcut-o din nou, așa cum făcuse cu Scott și cu Karla. Dumnezeu m-a prezentat unui alt creștin pe nume Denice.

Denice mi-a înțeles mânia fața de creștini. Unde uram, Denice a iubit. Când eram nerăbdător, avea răbdare. Unde l-am respins, m-a acceptat. El mi-a explicat ce legătură avea cu Dumnezeu. Tot sensul vieti mele pe care-l părăsisem de la occultism eu tot nu aveam o relație cu Dumnezeu. Chiar dacă m-am dus la biserică și am spus lucruri bune, nu aveam o relație cu Dumnezeu.

Denice m-a condus la o relație personală cu Hristos. Acum stiam și simteam cum e să fii iertat. Știu cum este să fii iubit și acceptat. Știu mai presus de toate că Dumnezeu m-a mântuit, nu conteaza cine am fost, ci că sunt al Lui. Nimic nu mai poate schimba asta.

Citeste și Această tânără a fost în Iad în timp ce era în moarte clinică. Mărturii cutremurătoare: cum arată lumea de dincolo

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Foarte emoționant..O parabolă captivantă, care îți va schimba viziunea asupra vieții

Într-o bună zi Dumnezeu a adunat toate creaturile de pe pământ, pentru a stabili care ...