Fetița de 12 ani a fost răpită de 7 bărbați. Credeau că își pot face de cap cu ea, dar când leii i-au încercuit au făcut ceva care a lăsat o lume întreagă fără explicație. Caz unic în lume, ce s-a întâmplat

În foarte multe țări fetele și femeile sunt forțate să trăiască cu frica de faptul că la un moment dat ar putea să fie răpite și forțate să se căsătorească cu un străin. Este exact ce s-a întâmplat în Etiopia în toamna anului 2015, când un grup de șapte bărbați au răpit o fetiță de numai 12 ani cu scopul de a o căsători cu unul dintre ei.

Dar ceea ce nu știau răpitorii era că trei lei fuseseră martori la întregul incident, și aveau de gând să vină în salvarea fetiței. Fata era dată dispărută de o săptămână atunci când poliția a reușit în sfârșit să o localizeze.

Un miracol? În cele din urmă a reieșit că leii i-au speriat pe bărbații care o răpiseră pe fată, apoi aceste animale atât de temute în mod normal stătuseră cu ea timp de jumătate de zi. Un polițist a declarat: ,,Au stat de pază până am găsit-o, iar apoi pur și simplu ne-au lăsat-o nouă, și s-au retras liniștiți în pădure”.

Efortul leilor mai mult ca sigur că i-au salvat viața fetei, mai ales fiindcă în Etiopia este, din păcate, ceva comun, ca fetele să fie abuzate până când acceptă căsătoria cu străinii care le-au răpit.

Acest eveniment incredibil a uimit o lume întreagă deoarece, în mod normal, leii ar fi atacat și mâncat-o pe fată. Deci, ce le-a făcut pe aceste creaturi regale să o protejeze pe micuță? Experții spun că, probabil, plânsul fetei a fost confundat de către lei cu sunetul produs de un pui de leu, instinctul matern este singurul care ar putea explica modul în care au reacționat. Iată, deci, că și cele mai sălbatice animale pot da lecții de bunătate și înțelepciune!

În cele din urmă fata s-a recuperat complet, iar patru dintre răpitori au fost arestați.

Dar sa nu uitam ca atunci cand Dumnezeu a creat animalele, toate animale era impreuna si nu isi faceau rau. Stiti de ce? Pentru nu era pacatul in lume. Da, da! Leul si mielul pasteau impreuna si mancau iarba ca boul. Mai mult toate animale veneau la Adam si Eva si le dadea nume si acel nume le-a ramas si astazi. Asa ca, atunci cand copilasii va intreaba va rog sa le spuneti adevarul! ♥️

sursa: stiri.rol.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...