Fosta soție a lui Răzvan Simion și noul iubit au confirmat relația. Bărbatul a făcut declarații

Fosta soție a lui Răzvan Simion și noul iubit au confirmat relația. Bărbatul a făcut declarații

Fosta soție a lui Răzvan Simion este în sfârșit fericită la ani de zile după ce a divorțat de prezentatorul TV. Diana are o relație frumoasă, departe de ochii curioșilor. Bărbatul a făcut acum declarații.

La cinci ani după divorț, Diana Simion iubește din nou. Fosta soție a lui Răzvan Simion este într-o relație cu Radu Biță, un afacerist din Timișoara. Potrivit informațiilor apărute în presă, cei doi sunt împreună de câteva luni, iar relația lor merge ca pe roate.

Bărbatul a făcut declarații dezvăluind faptul că ei se cunosc de zeci de ani.

„Aș prefera să nu vorbesc eu. Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare.

Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte. Diana mă ajută, ne susținem reciproc, însă acum sunt puțin ocupat pentru că trebuie să livrez niște pachete la un azil de bătrâni și nu mai pot vorbi.”,a spus bărbatul pentru Click!.