,,ISUSE, AJUTA-MĂ” a strigat femeia care a fost salvată de la moarte în timp ce era înjunghiată

ISRAEL: O femeie creștină a fost salvată de la moarte prin chemarea numelui lui Isus, ea a fost înjunghiată și bătută într-un autobuz din Ierusalim, de un terorist palestinian.

Marike Veldman, de 78 de naționalități olandeze, lucrează într-un orfelinat care îngrijește de 20 de copii arabi, pe care îi iubește ca și cum ar fi copiii ei. Ea a venit în Israel în urmă 37 de ani pentru a se implica în lucrul cu copiii abandonați.

Veldman spune că atunci când a călătorit cu un autobuz în Ierusalim, a observat că doi bărbați suspecți stăteau în fața ei. Câteva minute mai târziu, unul dintre aceștia a scos un pistol și a început să tragă, în timp ce celălalt a atacat-o cu un cuțit, potrivit lui Ynet News.

Ei au început să strige „Allahu Akbar” (Allah este mare), îsi amintește ea. „Omul din fața mea s-a aruncat asupra mea să mă omoare. În timp ce m-a înjunghiat, am început să plâng și cu voce tare am strigat: „Doamne Isuse, Doamne Isuse, ajută-mă”, povestește femeia îngrozită.

În acel moment, atacatorul s-a oprit brisc și a alergat în spatele autobuzului, unde a fost uciși de poliția israeliană. Velmam a reușit să ajungă la ușă și să iasă din autobuz, ea a fost grav rănită și a avut nevoie urgent de ajutor medical. Din fericire, a fost transferată la timp la spital.

Veldaman a suferit câteva tăieturi cu un cuțit. Cea mai gravă rană este o tăietură la înălțimea plămânului. În ciuda acestei experiențe tragice, femeia spune că nu trebuia ucis atacatorul, îi pare rău pentru răul pe care l-a comis. „Dumnezeu m-a salvat și eu îi mulțumesc”, a spus ea!

„Una dintre primele întrebări pe care m-au întrebat copiii mei a fost:” Mamă, ne urăști? „, Povesteste ea.” Nu te urăsc „, dar apoi ei au întrebat:” Urăști arabii? ” Am spus „nu”, nici măcar nu mi-am trecut prin minte să vă urăsc. ”

„Nici măcar nu-l urăsc pe omul care m-a înjunghiat, îl iert”, a adăugat ea.

De-a lungul anilor, a crescut 20 de copii. Unul dintre ei, de la vârsta de trei săptămâni, până când a ajuns la vârsta de 22 de ani a fost în grija ei. Majda Shakawi, una dintre fiicele adoptate, a venit din SUA ca să se fie alături de ea în timpul recuperării ei.

Ea locuiește în prezent în Virginia și a spus: „Când s-a întâmplat, am fost în stare de soc. Am simțit foarte multă furie si rușine dar și vină. Cred că toată lumea s-a născut cu chipul lui Dumnezeu. Asta m-a învățat credința mea. Este o rușine pentru religia mea atunci când cineva merge și face așa ceva. E un laș.”

Veldman spune că nu va părăsi Israelul, deși este foarte îngrijorată de creșterea violenței în țară. „Teroarea nu-mi va controla viața”, a spus ea.

Citiți și Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Cititi si UIMITOR: Atunci când ajunge la bătrânețe, vulturul face un lucru uimitor! Avem ce învăța de la el…

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.
Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...