Iti vine sau nu sa crezi, exact atat cantareste sufletul!

Iti vine sau nu sa crezi un doctor a stabilit cu peste o suta de ani in urma un lucru la care multi mediteaza si in zilele noastre. Cat cantareste sufletul? Si uite asa a inceput in anul 1907 un experiment macabru dar foarte interesant si care, culmea, a avut si rezultate.

Doctorul Duncan McDougal a cantarit trupurile a 6 pacienti bolnavi de tuberculoza in faza terminala pentru a observa daca parasirea sufletului in momentul mortii are vreun impact asupra greutatii corporale. Spre stupefactia echipei de cercetatori conduse de McDougal, in momentul mortii fiecaruia din cei 6 subiecti umani, greutatea corporala a acestora a scazut, invariabil, cu 21 de grame.

Nici mai mult, nici mai putin. Nu conta daca proaspatul decedat cantarea 120 sau doar 45 de kilograme. Cifrele cantarului aratau o scadere de fix de 21 grame. Rezultatele au fost publicate in acelasi an in toate revistele prestigioase de stiinta ale vremii. Studiile similare ale doctorului McDougal pe caini muribunzi asezati pe cantare au aratat in schimb ca greutatea corporala a patrupedelor nu se modifica deloc dupa momentul mortii.

Ceea ce l-a facut pe ciudatul medic american sa declare ca sufletul cainilor este usor si lipsit de pacate, pe cand sufletele oamenilor „aduna” in medie circa 21 de grame de pacate in decursul unei vieti.

Cititi si Azi are 74 de ani si arata asa: Rolul lui Iisus i-a distrus cariera si viata! Dupa ce a aparut in film, nici nu mai putea sa mearga pe strada fara sa

Anunt Important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

sursa: historia

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...