Iubire de bani sau iubire de Dumnezeu în 2018

Cei vei căuta în anul acesta nou, în ce te vei încrede, ce vei aduna? Bani și faimă, plăceri și încredere în sine sau prezența lui Dumnezecare binecuvintează ca în somn.

Mulți își fac planuri la început de an, planuri de a izbuti mai mult în afaceri, dar planurile acestea de multe ori Îl exclud pe Dumnezeu. Planurile acestea nu includ încrederea în Dumnezeu și nici iubirea aproapelui, ci doar iubirea de bani.

Eu cred într-o binecuvântare care poate veni peste tine cum a venit peste Avraam, cum a venit peste Isaac și cum a venit peste Iacov cărora le sporeau turmele pentru că Dumnezeu făcea acest lucru.

Eu cred într-o binecuvântare materială care poate veni peste tine dar de care să nu ți se lege inima. Cum a fost în dreptul lui Iov, care, când a pierdut tot, nu L-a blestemat pe Dumnezeu, iar apoi a primit-o îndoit.

Eu cred într-o binecuvântare materială care poate veni peste tine pentru a fi o binecuvântare la rândul tău peste mii, chiar zeci de mii, cum a venit peste Iosif, prin care Dumnezeu a dat pâine nu doar neamului său, ci națiunilor pământului. În toată această bogăție Iosif a rămas îndrăgostit de Dumnezeu și nu a uitat iubirea de semeni.

Eu cred într-o binecuvântare materială care poate veni peste tine astfel încât tot rugăciunea să o iubești mai mult cum a fost Daniel, care, deși era primul după cel mai mare împărat de atunci, tot în Dumnezeu își găsea plăcerea.

Rămâi îndrăgostit de Cel ce dă binecuvântarea și nu de binecuvântarea însăși!

Autor Tony Berbece

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...