Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a născut cel de-al treilea copil: Fetita sau baiat? iata ce este noul bebeluș regal

Kate Middleton (36 ani), ducesa de Cambridge, a născut cel de-al treilea copil! Bebelușul este băiețel și cântărește 3.628 kg.

Casa Regală Britanică a anunțat că atât mama, cât și copilul se simt bine.

Vestea că ducesa a intrat în travaliu a venit la doar o zi după ce sora ei mai mică, Pippa Middleton (34), a anunțat că urmează să devină și ea mămică anul acesta.

Kate Middleton şi Prinţul William (35 ani) sunt căsătoriţi din 2011 şi mai au împreună doi copii – pe micuţul prinţ George (5 ani) şi pe prinţesa Charlotte (3 ani).

Întreaga lume aştepta cu sufletul la gură naşterea celui de-al treilea bebeluş regal, după ce Palatul Kensington a anunţat în septembrie 2017 că ducesa este însărcinată pentru a treia oară. În anunţul de la acea dată scria doar că “atât Regina, cât şi cele două familii au primit vestea sarcinii cu mare bucurie”.

Spre diferenţă de primele două sarcini, când anunţul a venit mult mai târziu, Casa Regală Britanică a anunţat acum mai devreme faptul că ducesa e însărcinată, deoarece Kate suferă de o afecţiune destul de gravă, „hyperemesis gravidarum”, o formă de sarcină toxică, care provoacă greaţă şi vărsături severe în timpul sarcinii.

Drept urmare, ea nu putea participa la toate evenimentele programate pe parcursul celor nouă luni.

Kate Middleton a născut cel de-al treilea bebeluş regal cu doar câteva zile înainte de aniversarea nunţii cu Prinţul William, din 29 aprilie.

Numele Arthur, Albert, Frederick, James şi Philip sînt favorite pentru cel de-al treilea copil al prinţului William şi al ducesei de Cambridge, potrivit caselor de pariuri, scrie bbc.com.

Cel de-al treilea copil al prinţului Harry şi al lui Kate Middleton ocupă locul 5 în linia de succesiune la tronul britanic, după bunicul lui (prinţul Charles), tatăl lui (prinţul William), şi după fraţii lui mai mari (prinţul George şi prinţesa Charlotte).

Potrivit BBC, cel de-al treilea copil al unui cuplu regal ajunge foarte rar să ocupe tronul şi încă nu s-a întîmplat acest lucru în Casa Windsor. Însă, cel de-al treilea copil al regelui George al III-lea şi al reginei Charlotte, William al IV-lea, din Casa de Hanovra, a devenit rege, domnind între anii 1830 şi 1837.

Acesta a devenit rege la vîrsta de 64 de ani, cînd fratele lui mai mare, George al IV-lea, a murit fără să aibă un moştenitor. El a devenit moştenitorul tronului la vîrsta de 62 de ani, după ce celălalt frate mai mare al său, Frederick, duce de York, a murit.

Acum, că ducesa a adus pe lume și cel de-al treilea copil, întreaga lume aşteaptă cu nerăbdare următorul eveniment important al anului, de la Casa Regală, mai exact nunta din mai a Prinţului Harry cu Meghan Markle!

Dumnezue sa te binecuvinteze pui mic ce esti, El sa faca sa lumineze fata lui peste tine si peste fratiorii tai dar si peste parintii tai. Dumnezeule ajuta-i sa te cunoasca si sa faca voia ta. Amin!

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Sursa

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...