MARTURIE: O furtuna protejează 50 de creștinii in timp ce fugeau de teroristi

Aproximativ 50 de creștini au fost martori puterii lui Dumnezeu, care i-a protejat cu o furtună de nisip, când erqu persecutați de teroriștii jihadiști.

evomag.ro%20

Incidentul a avut loc atunci când creștinii s-au întors spre casa cu un autobuz, după ce au participat la un eveniment de botez a 24 suflete, acestia fiind foști musulmani, evenimentul a avut loc pe o plajă într-o țară din Orientul Mijlociu.

În timp ce se intorceau înapoi spre satul lor, au fost vazuti de teroriști, care îi urmăreau să-i prinda. În acel moment exact, a avut loc o furtună de nisip, care a permis creștinilor să-și salveze viața, potrivit informațiilor de pe site-ul Bibliei Pentru Midest.

„Aproximativ 50 de oameni, inclusiv cei botezați, am participat la ceremonia de botez, am mers cu toții în autobuzul de la biserica noastră pentru a sărbători evenimentul și Cina Domnului.” povesteste Sudden. Jihadiștii au apărut în spatele nostru și ne-au înconjurat cu trei sau mai multe mașini și au început să tragă cu arme la noi „, a spus unul dintre cei botezați recent.

„Nu prea știam ce să facem în acel moment, așa că am început să ne rugăm Domnului pentru protecția Sa puternică”. Tânărul șofer a marit viteza autobuzului, dar teroriștii ne-au urmărit cu aceeași viteză, astfel încât toată lumea a început să se gândească, că dacă vom fi fost capturați, vom fi uciși”, a spus el.

„Dintr-o dată, am văzut o furtună de nisip care s-a format în spatele autobuzului, la început ne-a fost frică de toate, am crezut că nu mai putem continua sa fugim și vom capturați, dar lăudăm pe Dumnezeu din nou și din nou! Aleluia!!!

Domnul Isus Hristos a apărut în furtună ca un om puternic și minunat, arătându-și protecția și mâna puternică care a venit la noi cu un zâmbet dulce, Isus ne-a salvat, el însuși a blocat calea teroriștilor folosind o furtună de nisip ” , a povestit omul cu bucurie.

Ne uitam in spate cu groaza, dar vehiculele teroriștilor nu se mai vedea, fuseseră lăsati în urmă. Creștinii au început să laude și să-i mulțumească lui Dumnezeu cu glas tare în autobuz, recunoscând că însuși Domnul i-a eliberat de la moarte.

Ea locuiește în prezent în Virginia și a spus: „Când s-a întâmplat, am fost în stare de soc. Am simțit foarte multă furie si rușine dar și vină. Cred că toată lumea s-a născut cu chipul lui Dumnezeu. Asta m-a învățat credința mea. Este o rușine pentru religia mea atunci când cineva merge și face așa ceva. E un laș.”

Veldman spune că nu va părăsi Israelul, deși este foarte îngrijorată de creșterea violenței în țară. „Teroarea nu-mi va controla viața”, a spus ea.

Citeste și Dupa 534 de zile In spatiu, Astronautul Jeff Williams Revine cu o mai mare credinta: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu Infinit”

Citeste și „Mâna lui Dumnezeu”-surprinsă într-o fotografie astronomică de excepţie

Citeste și Omul se prăbușește la pământ atunci când încearcă să omoare pe pastor în timpul slujbei (Video)

Citeste si Această tânără a fost în Iad în timp ce era în moarte clinică. Mărturii cutremurătoare: cum arată lumea de dincolo

,,Acum, asa vorbeste Domnul care te-a facut, (…), si Cel ce te-a intocmit, (…)! „Nu te teme de nimic, caci Eu te izbavesc, te chem pe nume: esti al Meu. Daca vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine; si raurile nu te vor ineca; daca vei merge prin foc, nu te va arde, si flacara nu te va aprinde. Caci Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, Sfantul lui Israel, Mantuitorul tau! Eu dau Egiptul ca pret pentru rascumpararea ta, Etiopia si Saba, in locul tau.

De aceea, pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit si te iubesc, dau oameni pentru tine si popoare pentru viata ta. Nu te teme de nimic, caci Eu sunt cu tine, Eu voi aduce inapoi neamul tau de la rasarit si te voi strange de la apus.” Isaia 43

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.
Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Tradus si prelucrat de logosul.ro
chicco.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...