Mesajul lui Richard Gere: „Daca as fi stiut ca viata mea se va termina in acest fel, as fi trait-o asa cum mi-o doream, nu cum m-au sfatuit altii!”

Mama prietenului meu a mancat sanatos intreaga ei viata. Nu a consumat niciodata alcool, semipreparate, produse de patiserie sau orice alt aliment nociv.

Facea exercitii in fiecare zi, era foarte activa, lua toate suplimentele sugerate de medicul sau si nu mergea niciodata la plaja fara protectie solara… iar cand o facea, era doar pentru o scurta perioada de timp.

A avut atat de multa grija de sanatatea ei incat era atenta la fiecare dataliu. Acum are 76 de ani si a descoperit recent ca are cancer de piele, cancer de maduva osoasa si osteoporoza.

Tatal prietenului meu mananca slanina peste slanina, unt peste unt, grasime peste grasime. El nu a alergat in viata lui, sa nu mai vorbim de abonamente la sala sau vreun sport. Vara statea la soare si se ardea… practic, facea fix ce ii placea cu viata lui si niciodata nu a ascultat de sfaturile primite de la cei din jurul lui.

Acum are 81 de ani, iar medicii spun ca inima lui bate la fel ca a unei persoane tinere. Este complet sanatos.
Nu poti tine oamenii departe de otravuri. Acestea sunt acolo si le vei gasi la un moment dat. Asa cum spunea si mama prietenului meu: „Daca as fi stiut ca viata mea se va termina in acest fel, as fi trait-o asa cum mi-o doream… nu cum m-au sfatuit altii!”

Asa este viata si din aceasta lume nimeni nu scapa viu. Mai este timp, asa ca traiti din placere, este posibil ca ziua de maine sa nu mai fie. Mancati ce vreti, plimbati-va prin soare, faceti baie in mare… Spuneti adevarul cand simtiti. Fiti nebuni, fiti prostuti. Fiti ciudati. Fiti voi insiva, nu mai este timp si pentru altceva.

Citit si Măi românilor, sunteți zdraveni la cap?

Citit si Scrisoarea neașteptată adresată lui Iohannis de un român din Italia: „Domnule Presedinte, asist cu stupoare la mocirla în care se zbate România, Dizolvați Parlamentul, fiți eroul poporului care v-a ales”

Cititi si Azi are 74 de ani si arata asa: Rolul lui Iisus i-a distrus cariera si viata! Dupa ce a aparut in film, nici nu mai putea sa mearga pe strada fara sa

Anunt Important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...