Milionarii spun că învățăturile Bibliei sunt secretul succesului lor

Biblia influențează etica lumii occidentale și a afacerilor. La urma urmei, societatea noastră își întemeiază încă standardele morale pe baza religiei creștine. Binele și răul sunt definite clar în Sfintele Scripturi.

f64.ro%20

Unii miliardari sunt bine cunoscuți, dar unii dintre ei sunt neobservați de mass-media, pentru că nu au o viață marcată de scandaluri sexuale sau financiare, prestigiosul ziar The New York Times a publicat într-un articol lung cine sunt miliardari creștini.

Steven k. Scott este unul dintre fondatorii Societății Americane de Telecast. El atribuie toate succesele în afaceri personale, din învățăturile Bibliei și a scris mai multe cărți crestine pe această temă, inclusiv „Isus, Cel mai înțelept om care a trăit vreodată” și „Secretele celor mai bogați oameni din lume”.

N. Cathy Truitt, fondatorul rețelei fast-food Chic-Fill-A, atribuie în mod consecvent lui Dumnezeu succesul său incredibil într-o linie de afaceri în care concurența este foarte acerbă. Recent, el a declarat public că a fost împotriva homosexualilor căsătoriei, astfel că grupurile LGBT au lansat o batalie împotriva lui. Dar comunitatea crestina l-au sustinut.

orange.ro

Steve Green, este fondatorul Hobby Lobby, una dintre cele mai mari lanțuri de materiale de construcție din lume. Pentru el, credința și valorile sale ajuta modul în care se isi desfășoară afacerea. Afirmă că nu este vorba doar de furnizori și angajați, întotdeauna este cel mai bine de a oferi produse la o preț corect.

De la început, el a stabilit că salariul inițial al angajaților săi trebuie să fie cu 60% mai mare decât salariul minim din SUA. Magazinul se închide duminică și în timpul orelor de program, muzică creștină isi face simtita prezenta.

Philip J. Clements, fondatorul Centrului pentru etica creștină a afacerilor, explică faptul că pentru mulți dintre acești întreprinzători, începutul a fost dificil, dar au rămas credincioși lui Dumnezeu. Unii își petrec timpul în zilele de duminică care participă la activitățile bisericilor lor. Pentru ei, Biblia este un fel de „manual de afaceri”. Dar nu este o formulă magică, a fost nevoie de multă muncă.

Majoritatea proprietarilor acestor companii se identifică ca fiind creștini care sunt conservatori din punct de vedere politic și social, ceea ce generează multe critici pe piața de astăzi. Ei iau foarte în serios învățătura biblică de a plăti taxele.

Succesul necesită efort, deci nu fi leneș. (Proverbe 21: 25-26) Bani câștigați într-un mod necinstit nu durează. (Proverbe 11:01, 13:11) Persistența lor și calitatea produselor lor fac diferența (Proverbe 10:04) Un fiu generos nu te va saraci (Proverbe 11:25) Nu încercați să vă îmbogățiți repede (Proverbe 21:05)

Citeste și Dupa 534 de zile In spatiu, Astronautul Jeff Williams Revine cu o mai mare credinta: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu Infinit”

Citeste și De ce Dumnezeu ne supune încercărilor de tot felul? Îi place să suferim?

Citeste și Omul se prăbușește la pământ atunci când încearcă să omoare pe pastor în timpul slujbei (Video)

Citeste și PREMIERA! Un savant rus a fotografiat MOMENTUL în care sufletul părăseşte trupul omului.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

 

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

orange.ro

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...