O femeie evreică în vârstă de 101 ani il primeste pe Hristos ca Mesia

SUA – O femeie evreică în vârstă de 101 ani care locuiește în New York, a decis să-L recunoască pe Isus ca Mesia.

Ea L-a acceptat pe Cristos ca Domn si Mântuitor personal. Acestă întâmplare despre credință a fost publicată Susan Perlman, care este directorul adjunct al organizației “Evrei pentru Isus”. Este o lucrare care funcționează în special în evanghelizarea urmasilor lui Avraam, Isaac și Iacov.

Susan a avut o discutie cu Cynthia la telefon dar și prin video Internet, unde i-a vestit Evanghelia lui Hristos. Când Susan a aflat că acesta doamna în varstă a luat decizia de a-și preda viața lui Isus, a luat primul avion si a zburat din San Francisco la New York pentru a se întâlni cu Cynthia, pentru a discuta despre Isus ca de la “evreu la evreu”.

,,Sunt atât de fericită că particip la acest eveniment de sărbătoare. Cynthia s-a rugat si a decis să-l primească Yeshua (Isus) ca Mesia al ei doar cu câteva săptămâni înainte de ziua ei de naștere, cand împlinea frumoasa varstă de 101 ani!” povestește ea.

Lisa, fiica lui Cynthia, a stabilit legătura dintre mama sa si organizatia misionara crestina. După ce au primit acordul de la dna Cynthia, a fost vizitată de Shoshanah (o misioanara din New York), care a început să studieze impreuna Biblia, cu toate că dna Cynthia fiind in vârsta și având nevoie de îngrijire specială.

Motivul acestei mărturii a fost publicată și răspândită de organizația crestina, nu numai pentru că este o poveste frumoasă, dar ea a fost publicata pentru că este o amintire de mare importanță și perseverențâ în evanghelizare, Dumnezeu lucrează.

Dragule, poate te gândești: “Eee, sunt în vârstă!” Sau “sunt prea tânăr/ă.” Am o veste buna: La Dumnezeu nu există nici o limită de vârstă! Noi putem alege azi ce să facem cu viata noastră. Răspunsul poate fi: “Da” sau “Nu”. Eu și tu putem decide să ne petrecem toată vesnicia în ceruri alături de Dumnezeu sau despărțit de El. Ce alegi?

Organizatia „Evrei pentru Isus” a fost înființata în anul 1973 de Martin Rosen, un evreu care L-a recunoscut pe Cristos ca Mesia, el a devenit pastor creștin. Organizatia crestina este prezentă în mai multe țări (inclusiv in Israel) și are peste 200 de misionari cu normă întreagă care activează pentru Împărăția lui Dumnezeu!

Site-ul oficial al organizatie publică adesea mărturii ale evreilor care s-au convertit, întors la Hristos, schimbând întotdeauna numele lor pentru a proteja identitatea celor care sunt adesea supuși persecuției în comunitățile lor.

Citeste și Un evreu în vârstă de 101 de ani se intoarce la Hristos după ce soția sa s-a rugat timp de 24 de ani

Citeate și MESAJUL LUI MORGAN FREEMAN CARE TE VA FACE SĂ VEZI VIAȚA CU ALȚI OCHI: „AM MILIOANE DE DOLARI ÎN BANCĂ, DAR NU IMI POT…”

Citeste și Cum stii ca ai ficatul bolnav daca acesta nu doare

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.
Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Tradus si prelucrat de logosul.ro

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...