O fosta agenta CIA vorbeste despre modul in care Dumnezeu a ajutat-o in timpul misiunilor

O fosta agenta CIA s-a infiltrat in organizatia Statului Islamic si a condus o misiune de evacuare uimitoare. A scris despre viata ei sub acoperire in cartea ei intitulata „Breaking Cover”. Corespondentul pentru securitatea nationala de la CBN, Erik Rosales a discutat cu ea despre modul in care credinta ei a ajutat-o sa devina un agent bun.

Cum se pot impiedica organizatii teroriste precum Statul Islamic ca sa nu comita atacuri violente in orase ca New York, in Times Square. Trebuie sa lucrati sub acoperire, sa va infiltrati si sa aflati cum gandesc si cum se comporta. Exact asta a facut Michele Rigby Assad pentru CIA.

„Timp de zece ani am fost agent sub acoperire pentru combaterea terorismului la CIA, datorita experientei mele in lumea araba. Majoritatea carierei mele am petrecut-o in Orientul Mijlociu.” a spus ea.

Asta inseamna ca Assad, echipa ei si sotul ei, agentul Joseph. au luptat impotriva organizatiei Al-Qaeda si impotriva Statului Islamic.

„Am fost in Irak, timp de un an am lucrat cu sotul meu in Bagdad. Am ajuns sa interactionam cu ei si sa aflam cum gandesc, de unde vin. Daca ne-am fi intalnit pe strada, ar fi preferat sa ne taie capul. Insa, indiferent de motiv, ei au decis sa colaboreze cu CIA pentru a-i elimina pe alti membri din grupul lor.” a declarat femeia.

Assad zice ca nu ne poate dezvalui mai mult, insa ne-a mai vorbit de un mare obstacol pe care a trebuit sa il depaseasca cand i-a interogat pe acei teroristi: „I-am surprins. Se asteptau la cu totul altceva. A trebuit sa ma straduiesc sa pot relationa cu ei, sa vada sa sunt o femeie inteligenta care cunoaste lumea araba. Ei considerau ca locul meu ar fi fost acasa, sa am grija de familie. Nici nu puteam parasi casa fara un barbat care sa ma insoteasca sau fara haine negre si un val negru. Eram o anomalie pentru ei.”

In cartea ei, „Breaking Cover” Assad ne spune cum a devenit agent secret din intamplare. Nici nu a stiut de existenta rolului ei pe care urma sa il aiba. Dupa atentatele din 11 septembrie, ea si sotul ei au stiut ca Dumnezeu i-a pus pe calea potrivita.

In cartea ei, Assad doreste sa prezinte punctul de vedere al unui agent sub acoperire pentru combaterea terorismului la CIA. Ea descrie sursele ca fiind motivate de o ideologie radicala si plina cu ura. Mai vorbeste despre modul in care si-a predat viata lui Dumnezeu.

„Oamenii obisnuiti sunt capabili de fapte extraordinare cand credinta lor depaseste frica si intimidarea. Cu ajutorul credintei oamenii pot trece peste greutatile vietii” a spus ea.

In ultimul capitol, Assad descrie viata ei dupa CIA si vorbeste mai ales de o misiune de salvare a unui grup de crestini persecutati din Irak dupa ce teroristii Statului Islamic s-au mutat in satul lor: „A fost un miracol, desi am fost aproape de a esua de multe ori. In data de 10 decembrie 2015 am reusit sa salvam 149 de irakieni crestini din nordul Irakului si sa-i ducem in Slovacia.”

Assad nadajduieste ca dupa ce ii vor citi cartea, oamenii sa inteleaga mai bine credinta ei in Hristos si cum sa lupte pentru a-si atinge scopurile.

Citeste si MESAJUL LUI MORGAN FREEMAN CARE TE VA FACE SĂ VEZI VIAȚA CU ALȚI OCHI: „AM MILIOANE DE DOLARI ÎN BANCĂ, DAR NU IMI POT…”

Citeste si După 5.000 de ani Arca lui Noe a fost găsită! Află unde au fost descoperite rămășițele!

Citeste si Cum stii ca ai ficatul bolnav daca acesta nu doare

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Sursa: Alfa Omega

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...