O tânără s-a ratacit opt zile într-o pădure, ea povestește cum și-a pus încrederea în Dumnezeu si cum a fost salvată

O tânără s-a ratacit opt zile într-o pădure, ea povestește cum și-a pus încrederea în Dumnezeu si cum a fost salvată

SUA – O tânără care s-a ratacit într-o pădure timp de 8 zile, a ramas singură și fără hrană, dar a fost salvată si gasită în viață cu ajutorul lui Dumnezeu. După toată experiență aceasta grea, ea ii multumeste lui Dumnezeu și povesteste că și-a pus credința în Dumnezeu în tot timpul petrecut in agonia disperari, ceea care a ajutat-o să rămână în viața și să meargă mai departe.

Kaylean Johnson, o tânără in vârstă de 20 de ani, a petrecut opt ​​zile într-o pădure din statul Washington, ea se afla pe motocicleta în compania unui prieten de familie, vechi de 60 de ani, când s-a întamplat accidentul.

Au pierdut controlul și cei doi motocicliști au căzut într-un șanț, unde s-au accidentat destul de grav. După ce au petrecut o noapte în pădure, si-a lăsat prietenul rănit si a încercat să caute ajutor și hrană, dar, în cele din urmă, ea s-a ratacit si nu a reusit să se mai intoarcă inapoi.

„Dupa o zi, ne-am separat și am mers pentru a căuta mâncare și ajutor, dar nu am mai găsit drumul inapoi”, a declarat Kaylean pentru Komo TV.

Când s-a ratacit, femeia a decis să nu se dea bătută, ci să se agațe de credința ei în Dumnezeu. „Am început să cânt în inima mea tot timpul, cântecul care-l stiam „Isus este cu mine”, acest cântec m-a umplut cu încredere, l-am cântat în noaptea în care m-am pierdut și până când am ajuns acasă, am fredonat acest cântec în inima mea”, isi amintește tânără Kaylean.

Fata a fost găsită de Matt Leonard și de un alt bărbat, care se plimbau și au auzi-o  strigând după ajutor.

„Prima mea reacție a fost să mă gândesc:” Ce face acesta tânără aici in padurea asta si intr-o groapa? „, povesteste Leonard.” Apoi am sărit in groapa de gunoi în care era si am ajutat-o sa iasa. „Părea că era foarte infometată și însetată, ea avea o tăietură mică, dar totul părea bine.

Cititi și UIMITOR: Atunci când ajunge la bătrânețe, vulturul face un lucru uimitor! Avem ce învăța de la el

Citiți și In ultimul timp, tot mai multi oameni se trezesc noaptea, in jur de ora 4.00. Explicatia e aceeasi pentru toti!

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Tradus si prelucrat de echipa New Shalom

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...