Opt decenii de căsncie. O familie ne împărtășește secretul care i-a ajutat să rămână împreună

SUA – Un cuplu în vârstă, a sărbătorit recemt 80 de ani de căsătorie și ne-a asigurat că secretul pentru a menține o relație bună în ceea ce privește mariajul, este necesar: „să-L punem pe Dumnezeu pe primul loc în tot ce facem”

Donald și Vivian Hart, ambii în vârstă de 99 de ani, au mulțumit lui Dumnezeu că au ajuns la 80 de ani de căsătorie fericită.

Inconjurați de copii, nepoții și cunostințe, au sărbătorit acest eveniment fastos. În momentul de față ei sunt oamenii cu cea mai lungă durată de căsătorie din statul Michigan.

Atunci când cei bătrânii au fost întrebați care este secretul lor pentru o relație fericită, Donald a răspuns: „Încercați să faceți ceea tot ce este bine în ochii lui Dumnezeu. Este cel mai bine să mâncați împreună, să vă bucurați unul cu celălalt și să vă distrați, dar sotia să nu-l facă de rușine pe soț sau sotul să nu înceteze să-și iubească soția.”

Vivian a adăugat: „Mai întâi, asigurați-vă că l-ați pus pe Dumnezeu pe primul loc în viața voastră, că sunteți întotdeauna dispuși să vă ajutați, să fiți atenți la soț / soție, să fiți amabili și să vă ajutați, să vă rugați în fiecare zi împreuna, atât dimineața cât și seara. Acest gând a fost în mintea noastra și să fie și în mintea voastra tot timpul.”

Acest cuplul s-a întâlnit în biserică și s-a căsătorit în data de 25 iunie anul 1937.

Romantismul lor un început, când Vivian și un grup de prieteni s-au pierdut în oraș și nu știau unde sa mearga. Din întâmplare, a apărut Donald, care i-a ajutat să-și găsească drumul unde a însoțit-o până acasă pe Vivian, potrivit lui ABC.

„Ideea era să-i însoțesc o parte din drum și apoi să ne luăm la revedere, dar am ajuns să mergem până acasă”, a spus Donald.

Opt decenii mai târziu, familiile și prietenii s-au adunat la domiciliu pentru a sărbători un mariaj reușit al cuplului.

„Puterea, iertarea și angajamentul față de familia sa și de biserică i-au permis să atingă această incredibilă piatră de hotar”, a spus unul din rude.

Cititi si Psiholog: 10 lucruri pe care un om inteligent nu le face. Care crezi ca sunt acele 10?

Anunt Important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...