Pe prințul William și pe prințul Harry îi știe toată lumea, dar iată cum arată sora lor secretă și ce nepoțică frumoasă au

Prințul William și prințul Harry sunt cei mai iubiți membri ai familiei regale, însă puțini știu că ei mai au un frate și o soră vitregă. Este vorba despre Tom și Laura, copiii pe care Camilla Parker Bowles, soția tatălui lor îi are din altă căsnicie.

Cei doi sunt rodul iubirii dintre Camilla Parker Bowles cu fostul ofițer britanic Andrew Parker Bowles, care au fost căsătoriți din 1973 până în 1995. Tom și Laura au încercat însă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, ei se întâlnesc periodic cu William și Harry la evenimentele ce au loc în familia regală. Ultima dată s-au văzut chiar la petrecerea organizată de prințul Charles la casa lor din Gloucestershire, unde au sărbătorit aniversarea de 70 de ani a Camillei.

Laura este un curator de artă de succes și s-a căsătorit în 2006 cu Harry Lopes, expert contabil, cu care are trei copii. O fetiță superbă, în vârstă de nouă ani, Eliza, care a fost și domnișoară de onoare la nunta lui William cu Kate Middleton, ceea ce demonstrează că Laura și William au o relație destul de apropiată. Ea mai are și doi băieți gemeni, Gus și Louis, în vârstă de 8 ani.

Tom, băiatul mai mare al Camillei, are 42 de ani și este critic culinar și scriitor. El este căsătorit din 2005 cu un editor de fashion, Sara Parker Bowles, și au împreună doi copii, o fetiță de 9 ani, Lola, și un băiețe de 7 ani, Freddy.

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...