PERU: Indigenii din tribului Ashaninka abandonează idolatria după întâlnirea cu Hristos

Peru – Un grup de misionari indigeni duc Evanghelia la oamenii din tribul Ashaninka, în jungla amazoniana Peru, foarte mulți si-au abandonat convingerile strămoșești precum idolatria și spiritismul.

Acești misionarii lucrează cu un număr foarte mare de oameni care nu cunosc pe Dumnezeu, aproximativ 45.000 oameni din tribul Ashaninka, plus câteva sute de oameni de lângă frontiera braziliană , ajutând pe vechii locuitori ai Amazonului, sa nu se mai teama de frică și teroare.

Tribul Ashainka trăiește cu teama spiritelor rele , deoarece ei cred că pot fi atacați. De asemenea, ei cred că o figura mistică a transformat niște ființe umane în munți , râuri și alte forme de creație. Mesajul despre moartea și învierea lui Isus Hristos a fost vestit la un număr tot mai mare din acest trib Ashaninka.

Numarul celor mantuiți care cred în Isus a crescut foarte mult. La rândul lor, ei au ucenici tineri, adulți și chiar copii, informeaza Christian Aid. Observăm schimbări majore la tinerii care cred în Isus, aceste schimbări se văd în viața lor. Ei studiază și învață lecții din Biblie, din cartea Faptele Apostolilor, și sunt foarte concentrati să învețe cum să se roage și despre noua viață în Domnul Hristos.“ a spus un misionar.

„Unii mi-au spus:“ Noi suntem idolatri ca popor, deoarece ne-am pus credința și nădejdea într-o mulțime de obiceiurile strămoșești, dar vom birui și ne vom baza pe tine si pe mesajul Bibliei.” a spus el.

Într-un alt sat din tribul Ashaninka, Misionarul a cumpărat cărți și materiale școlare pentru copiii săraci și părăsiți de părinți. Misionarul indigen a discutat cu șeful tribului pentru a identifica care sunt nevoile urgente ale copiilor care au cea mai mare nevoie.

 

Clasa unde învata elevii

Autoritățile locale s-au alăturat echipei sale în distribuția materialelor școlare, îmbrăcăminte și încălțăminte. Directorul școlii a mulțumit misionarilor că au luat parte la acest ajutor fără să aibe vreun interes politic. Acest dar vine din cer”, a spus Directorul.

Citeste și CUTREMURĂTOR: Nasir Sidiki – lăsat să moară. El a spus: „Doamne, dacă eşti real, nu mă lăsa să mor!”

Citeste și Un ateu îI întreaba pe Billy Graham: Poti sa-mi dai macar un singur motiv, De ce ar trebui să cred In Dumnezeu?

Citeste și Această tânără a fost în Iad în timp ce era în moarte clinică. Mărturii cutremurătoare: cum arată lumea de dincolo

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.
Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Citeste și Această tânără a fost în Iad în timp ce era în moarte clinică. Mărturii cutremurătoare: cum arată lumea de dincolo
Dumnezeu sa va binecuvinteze cu viata vesnica! Amin!

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...