Prințesă Charlotte, moment adorabil la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Ce a făcut micuța

Prințesa Charlotte a avut din nou un moment adorabil la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, reușind iar să cucerească inimile tuturor.

Se pare că micuța prințesă adoră să salute mulțimea. Imediat cum a coborât din mașină cu mama ei, în loc să urce scările capelei St George în același timp cu Kate Middleton, fiica prințului William s-a întors să le facă cu mâna oameniilor strânși la fața locului și s-a împiedicat.

Astfel, ducesa de Cambridge a fost nevoită să se oprească ca să o aștepte pe Charlotte să termine de salutat.

Fetița ducilor de Cambridge a făcut istorie și la nașterea frățiorul ei, prințul Louis. Când a ajuns la spitalul St. Mary, micuța prințesă Charlotte a furat toată atenția și a făcut mulțimea să suspine, topind inimile tuturor cu gestul ei de a saluta oamenii strânși la fața locului, ca o adevărată prințesă, cu o mică fluturare a mâinii.

Mai mult, înainte de a intra în spital, micuța s-a mai întors încă o dată să salute publicul, iar imaginile cu ea s-au viralizat imediat pe internet.

Prințul Harry și Meghan vor fi duci de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle și-au jurat iubire în capela St. George’s de la castelul Windsor, într-o ceremonie emoționantă. Mama miresei a fost surprinsă plângând de emoții, dar Markle și Hary, care au primit titlurile de duci de Sussex, au zâmbit pe durata întregii ceremonii.

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...