Prințesa Diana ar fi fost mândră de ceea ce i-a spus Prințul William cumnatei sale

Prințul William a ținut un discurs, în calitate de cavaler de onoare, la petrecerea ce a urmat ceremoniei religioase în care Prințul Harry și Meghan Markle și-au unit destinele.

Ducele de Cambridge a avut un discurs amuzant și solemn în același timp, au afirmat surse ce au participat la evenimentul desfășurat la Frogmore House, relatează Daily Star.

Se pare că în timpul discursului, William i-a spus lui Meghan că este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat fratelui său.

„William a reușit să îmbine umorul cu solemnitatea. A amintit de mama lor, Prințesa Diana, afirmând că aceasta ar fi fost mândră de fiul ei cel mic. De asemenea a afirmat că și el este mândru de Harry și i-a urat bun venit în familie lui Meghan, spunându-i că este sora pe care nu a avut-o”, a declarat sursa citată.

Totodată, Prințul a spus, în timpul discursului că Meghan este „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată lui Haz” (porecla lui Harry).

Potrivit unui invitat, performanța acestuia a fost de-a dreptul „amuzantă”.

William și cel mai bun prieten al lui Harry, Charlie van Straubenzee, au făcut glume și pe seama cheliei care i-ar apărea lui Harry, iar ducele a spus că ar putea deveni la fel de rea ca a lui.

Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos și a ținut un discurs în care a afirmat că este încântat să își petreacă restul vieții cu soția sa.

Recepția la care au fost invitați 200 de prieteni și membri ai familiei cuplului regal, s-a încheiat cu focuri de artificii și un cocktail special creat special pentru a comemora această zi.

„Când Harry a întânit-o pe Meghan„ (When Harry met Meghan) este un cocktail ce conține rom îmbinat cu ghimbir.

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...