RUGACIUNE URGENTA: Un renumit medic a făcut infarct în timpul unei intervenții chirurgicale. Operatia era pe sfârșite, când brusc medicului i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ sub privirile îngrozite ale colegilor săi.

Un renumit medic din Buzău a făcut infarct în timpul unei intervenții chirurgicale. Mircea Șuteu, unul dintre cei mai cunoscuți medici buzoieni, opera o pacientă cu sarcină extrauterină cand s-a prăbușit la pământ.

Incidentul a avut loc azi-noapte, când medicul buzoian Mircea Șuteu efectua o intervenție chirurgicală unei paciente cu sarcină extrauterină.

Operatia era pe sfârșite, când brusc medicului i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ sub privirile îngrozite ale colegilor săi.

Ginecologul, care lucrează la Maternitatea Buzău și are și cabinet privat, a fost transferat de urgență la un spital din București, unde se pare că a fost stabilizat.

Medicul Mircea Șuteu are 64 de ani și este la al doilea infarct suferit.

El este unul dintre cei mai cunoscuți medici ginecologi din Buzău, având sute de paciente și ajutând la nașterea a mii si mii de copii în decursul carierei sale medicale.

Salvarea doctorului Șuteu s-a numit medicul Adrian Zoican, care se afla de gardă la UPU. El a decis transportul imediat la un spital din București, urcând pacientul îmtr-o ambulanță SMURD.

Zoican l-a însoțit pe Mircea Șuteu în ambulanța înspre București. Starea medicului în vârstă de 64 de ani este stabilă. Mâine, echipa de specialiști de la Floreasca va efectua o interventie medicală specifică pentru recuperarea renumitului ginecolog buzoian.

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Doamne ai mila de el te rugam! Inainte de toate ajuta-l sa te cunoasca ca sa ajung un om mantuit! amin!

Sursa

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...