RUTH GRAHAM: Povestea sotiei lui Billy Graham

Povestea lui Billy Graham nu ar fi completa fara cea a sotiei sale, Ruth Bell Graham. Sa aruncam o privire asupra vietii acelei femei despre care Billy Graham a spus ca a fost sufletul sau pereche.

chicco.ro

Ruth Graham a crescut in China. A fost fiica unor medici misionari care au slujit in China in anii ‘20 si inceputul anilor ‘30. Ruth a promis ca nu se va casatori niciodata insa, de-a lungul anilor, Dumnezeu i-a induiosat inima. Cand fiul producatorului de lactate a cunoscut-o la facultate, el a stiut ca ea este aleasa.

Ruth Graham: Imi amintesc doar ca m-am dus acasa, am ingenunchiat si am spus: „Doamne, daca imi ingadui sa imi petrec restul vietii mele cu acest om, pentru mine va fi un privilegiu”. Din fericire, nu am stiut pentru ce m-am rugat. Daca as fi stiut ce ma astepta, nu as fi avut curajul sa spun acea rugaciune, potrivit Alfa Omega

In august 1933 Ruth si Billy s-au casatorit.

Dupa sase ani, Billy si-a lansat lucrarea prolifica si viata lor s-a schimbat. De-a lungul anilor, Dumnezeu i-a binecuvantat pe sotii Graham cu cinci copii: Franklin, Ruth, Anne, Gigi si Ned. Ruth a crescut adesea singura copiii, in timp ce Billy era plecat.

Franklin Graham, fiul lor, a spus: „Mama noastra e deosebita. Tatal nostru a fost plecat mult timp. Mama ne-a crescut.”

Ruth Graham: Casatoria este un angajament. Dragostea nu e un sentiment. Dragostea inseamna actiune.

A fost o sarcina grea. Cand au intrebat-o daca s-a gandit sa divorteze de Billy a spus aceste cuvinte faimoase: „Sa divortez? Nu! Sa il ucid? Da!” Insa cei doi au fost foarte devotati unul celuilalt si au ramas credinciosi in cei peste 60 de ani de casnicie.

La inceputul lucrarii lui Billy, au pus o straja peste relatia lor si au facut o promisiune ca Billy nu va fi niciodata singur intr-o incapere cu o femeie care nu este sotia lui. In public, Ruth a fost cunoscuta pentru gratia, eleganta si frumusetea ei.

The Rev. Billy Graham and his wife Ruth

Ea a calatorit prin lume de doua ori si a mers cu el si in cruciadele sale. Ruth a dovedit ca este demna de Billy si asta le-a prins bine. Acasa, Ruth avea un sens al umorului. A fost o pictorita si o scriitoare pasionata.

A scris multe carti si multe articole pentru ziare si reviste. In prezent, jurnalul ei este expus la Biblioteca Billy Graham. La deschiderea bibliotecii, Billy, si-a exprimat stima pentru Ruth.

evomag.ro%20

„ Imi lipseste foarte mult sotia mea. De sase luni, sotia mea zace la pat. Intre camera mea si camera ei este baia. Cand trec pe langa usa ei, care este mereu deschisa, intru sa o vad si imi amintesc de toate lucrurile bune pe care le-am facut impreuna. Azi vreau sa o cinstesc si sa va spun cat de mult o iubesc si sa va spun ce femeie minunata a fost!” a spus Billy Graham.

Ruth Graham: Noi vedem moartea dintr-o perspectiva gresita. Ne uitam la pierderi. Trebuie sa o privim prin perspectiva lui Dumnezeu. Un copil merge acasa. In cer e o mare bucurie cand un copil al lui Dumnezeu se intoarce acasa.

Acum sunt impreuna.

Citeste si Fiica lui Billy Graham: „Tatăl meu a trăit mesajul pe care l-a propovăduit” Povestire emoționantă

Citeste și 10 tipuri de bărbați cu care o femeie creștină nu ar trebui să se căsătorească

Citeste și ,,ISUSE, AJUTA-MĂ” a strigat femeia care a fost salvată de la moarte în timp ce era înjunghiată

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Vodafone

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...