S-a întâmplat un miracol cu o fetița de 9 ani dupa rugăciunea unor misionari

O fetița nu mai putea să audă din cauza unor probleme de sănătate, ea și-a recăpătat auzul după ce misionarii s-au rugat pentru ea, în timp ce ea frecventa cursurile Biblice de Vacanță (EBDV).

Fata în vârtă de 9 ani, care se numea Maria, a început să participe la studiile biblice EBDV în Asia de Sud, dar dificultatea de ascultare a împiedicat-o să învețe lecțiile predate de profesori. 
Maria nu a putut înțelege nimic din ceea ce s-a vorbit, dar putea înțelege într-un mod creativ, atrăgând-o poveștile biblice și colorând personajele biblice, de aceea s-a simțit fericită să participe.

Resursele financiare ale părinților au fost puține, acest lucru au împiedicat fetița să beneficieze de un tratament adecvat împotriva surzeniei, de aceea boala ei a devenit din ce în ce mai gravă și în final a surzit.

Când Maria a început să participe la EBDV, se simțea destul de jenant că nu putea participa în mod activ ca ceilalți copii, așa că a rămas timidă și tristă pentru că nu înțelegea ce explica profesorul. Confruntată cu această situație, pastorul și misionarii Ministerului Evangheliei pentru Asia au aflat de durerea pe care o simțea această fata din cauza problemei de auz.

Cu dragoste și compasiune, pastorul și învățătorii s-au adunat pentru a ridica o rugăciune pentru Maria înaintea lui Dumnezeu. După rugăciune și mijlocire pentru ea, s-a întâmplat o minune. Maria a inceput sa auda! Dumnezeu i-a vindecat urechile!

Auzul i-a fost redat! Aleluia!!!! Părinții fetei s-au bucurat de vindecarea fetiței lor. Nu le venea să creadă. „Îi mulțumesc Domnului că mi-a arătat dragostea lui pentru mine”, a spus fetița.

Maria este o mărturie vie a puterii și iubirii lui Dumnezeu, care a schimbat viața ei dat și a familiei ei. Acum și-a pus speranța în Domnul și este o ocazie bună de a-L laudă pe Dumnezeu. Slavă lui Dumnezeu!

Citeste și MIRACOL: O femeia paralizată a inceput sa merga din nou după rugăciunea soțului ei

Citeste și După 5.000 de ani Arca lui Noe a fost găsită! Află unde au fost descoperite rămășițele!

Citeste și CEASUL BIOLOGIC – Orele de refacere a organelor

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...