S-a scos cuiul de la “grenadă”

Ce se întâmplă acum la nivel de guverne prin scoaterea normelor morale și înlocuirea lor cu depravarea este echivalentul scoaterii cuiului de la grenadă, după care să o bagi în propriul buzunar. E o chestiune de timp până se vor vedea efectele în toate domeniile societății.

Un cunoscut psiholog american spunea despre liberalismul promovat în California că a produs mai mulți oameni ai străzii și mai mulți bolnavi cu boli venerice transmisibile sexual ca niciodată. Și țineți-vă bine că se vor înmulți peste tot.

Spitalele și străzile ne vor spune curând în ce fel a explodat această grenadă. Acum e relativ bine, dar mai vorbim în 10 ani dacă va mai ține pământul și dacă se va merge tot așa.

Bulversarea societății va fi maximă. Nu vom mai ști în ce toaletă să intrăm, nu vom mai ști dacă să-i spunem unei persoane el sau ea, nu vom mai ști cui să dăm flori de 8 martie, nu vom mai ști în sport dacă el este chiar el sau este o ea.

Nu vor mai ști copiii noștri de cine să se îndrăgostească. Nu vom mai ști de ce are spatele cât Hercule, dar vorbește ca Xena, nu vom mai ști cine este tatăl și cine este mama unui biet copil adoptat de o așa zisă familie, care, evident, e stearpă.

Vreți toate astea? Eu nu. Așadar, apărați-vă drepturile normalității și nu tăceți. Ce se întâmplă în dormitoarele lor trebuie să rămână acolo, iar societatea trebuie apărată de majoritatea și nu de o minoritate cu lacune evidente. Părinții noștri au fost suficient de deștepți și morali să țină piept acestor lucruri, noi cum vom fi? Nu vreau ca generația mea să piardă lupta și nici următoarele.

Sfântul Augustin spunea: “Cine nu este duhovnicesc și cu trupul va deveni drăcesc și cu sufletul!” Iar Lev Tolstoi, în romanul “Învierea”, spunea: “Se caută distrugerea pudității fără de care omul devine animalic.”

Citeste și CUTREMURĂTOR: Nasir Sidiki – lăsat să moară. El a spus: „Doamne, dacă eşti real, nu mă lăsa să mor!”

Citeste și MINUNE: O tumorea de pe creierul unui copilaș dispare după ce părinții ei se roagă

Citeste și Regele Vine! Mesajul surprinzator al unei fetițe în vârstă de numai doi ani (filmare)

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Doamne ajută!

Tony Berbece

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...