ȘTIINȚA DOVEDEȘTE CĂ BIBLIA ESTE ADEVĂRATĂ (1)

„La început, Dumnezeu a făcut cerurile şi pământul” (Genesa 1:1)

Când spunem că știința și Biblia sunt contradictorii, rostim un neadevăr. Dacă există posibilitatea de unu la un milion ca Dumnezeu, raiul și iadul să fie adevărate, nu ți-ai dori să știi acest lucru? Pentru că într-o zi toți vom muri… Ce va fi dincolo? Mai mult de-atât, copiii și nepoții noștri fiind tot mai expuși învățăturilor seculare, nu ți-ai dori să le poți răspunde la întrebări, când vin acasă de la școală sau de la facultate, și să-i ajuți s-o apuce în direcția bună? Deci, știința dovedește că Biblia este adevărată și pe parcursul câtorva zile vom vorbi despre lucrul acesta. Așadar:

1) Biblia ne spune că pământul plutește în spațiu. A existat o vreme în care oamenii credeau că pământul stă pe un animal mare sau pe un gigant. Ce spune Biblia? Cu o mie cinci sute de ani înainte de Hristos, patriarhul Iov a spus: „El întinde miazănoaptea asupra golului, şi spânzură pământul pe nimic” (Iov 26:7). Să ne gândim puțin: nici măcar pălăria nu ți-o poți atârna de nimic! De fapt, știința a descoperit că „pământul se ține pe nimic” doar în anul 1650 d. Hr.!

2) Biblia spune că pământul este format din atomi. „Prin credinţă pricepem că lumea a fost făcută prin Cuvântul lui Dumnezeu, aşa că tot ce se vede n-a fost făcut din lucruri care se văd.” (Evrei 11:3). Abia recent știința a descoperit că tot ceea ce vedem se compune din lucruri pe care nu le vedem – și anume, din atomi invizibili. Cu toate acestea, Biblia, care a fost scrisă cu peste două mii de ani în urmă, a spus că așa este. Biblia nu are nevoie de știință ca să dovedească faptul că este adevărată – pur și simplu ce afirmă ea, așa este!

O zi placuta!Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Sursa: Fundatia Seer

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...