Studiu biblic in premiera in Israel. Se implineste Scriptura?

Un studiu biblic in premiera in Israel se doreste a fi implinirea Scripturii. Intr-o actiune istorica inspre unitate, crestinii s-au alaturat evreilor israelieni din Knesset pentru a studia Cuvantul lui Dumnezeu.

Seful biroului CBN din Orientul Mijlociu a discutat cu cei implicati despre importanta si semnificatia acestui fapt. Rabinul si membru al Knessetului, Yehuda Glick, a gazduit acest studiu biblic in premiera, informeaza Alfa Omega

Voi aduce jertfe in cortul Lui, in sunetul trambitei, voi canta si voi lauda pe Domnul.

Sunt entuziasmat sa vad cum oameni din intreaga lume doresc sa vina sa studieze Biblia in Ierusalim, precum spunea Isaia: … din Ierusalim, Cuvantul Domnului.

Vreo 200 de crestini si evrei au participat la eveniment. E pentru prima data cand evreii si ne-evreii vin impreuna la Knesset pentru a studia Biblia.

E nemaipomenit ca Biblia, care a fost samanta de discordie intre evrei si crestini de-a lungul istoriei noastre, dar care acum e sursa unitatii intre noi.

Studiul de azi e dedicat… Rabinul Tuli Weiss, fondatorul organizatiei Israel 365, mai spunea ca evenimentul care a avut loc in Ierusalim are o semnificatie biblica.

In Isaia sta scris: Caci din Sion va iesi Legea (Tora) si, la sfarsitul vremurilor, popoarele se vor duce cu gramada la Ierusalim si vor zice sa ii invatam legea Domnului.

El e de parere ca Muntele Templului e intr-o pozitie cheie privind aceasta chestiune.

E centrul tuturor lucrurilor. Reintoarcerea israelienilor s-a numit sionism, de la Sion, Muntele Templului, si in legatura cu casa de rugaciune pentru toate popoarele. Despre acest loc se vorbeste in Scripturi.

Dean Bye, director international al organizatiei Return Ministries, percepe aceasta vreme ca fiind una foarte interesanta.

Traim un ceas maret, care ne duce in locul smereniei si ma rog Domnului ca tot mai multi crestini sa aiba parte de aceasta experienta si sa poata merge in natiuni ca ambasadori, pentru a vesti ca traim probabil cele mai dramatice momente de la invierea Domnului Isus incoace.

Citeste și PORNOGRAFIA – O mărturie personală

Citește și ,,ISUSE, AJUTA-MĂ” a strigat femeia care a fost salvată de la moarte în timp ce era înjunghiată

Citeste și Această tânără a fost în Iad în timp ce era în moarte clinică. Mărturii cutremurătoare: cum arată lumea de dincolo

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.
Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Dumnezeu sa va binecuvinteze! Rugati-va pentru pacea Ierusalimului!  Amin! Glorie lui Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...