Tânăra s-a trezit din comă când membrii familiei au cântat imnuri creștine

Povestea lui Lexi Hansen, in varsta de 18 ani, studenta la Universitatea Brigham Young din Utah, Statele Unite, a atras atenția presei americane.
Cu o șansă de doar 5%, ea a supraviețui unui accident grav de către o mașină, fată s-a trezit în mod miraculos, atunci când familia sa a decis să cânte imnuri în camera unde era Hansen, potrivit Daily Mail.

„Când am dus-o la spital, doctorii i-au dat o șansă de supraviețuire mai mică de 5%”, a spus Doug Hansen, tatăl lui Lexi. „Ne-au spus să adunăm familia și să ne ducem repede la spital pentru a ne lua la revedere, deoarece nu va mai supravietui mult”, a spus el.

Lexi a suferit leziuni grave ale capului după ce a fost lovita de o masina în timp ce mergea cu skateboard (longboard) său lung. Tânăra a fost diagnosticată cu moartea cerebrala a creierului, dar părinții fetei au decis să nu o deconecteze de la aparate. După câteva zile, tânăra fata fiind in comă s-a trezit miraculos, atunci când membrii familiei ei au cântat imnuri în jurul ei.

,,Am fost cea mai incredibila experienta”, au spus membrii familiei pe pagina Facebook creata pentru cereri de rugaciune pentru tânara”. Lexi a deschis ochii si aproape o ora, in timp ce toata familia cantau imnuri crestine in jurul ei.

In timp ce cântam, ea a făcut un gest „Te iubesc”, mișcându-și brațul, astfel încât toți să poată vedea. Apoi ea a apucat mâinile fiecărei persoane arâtand în mod personal afecțiune. ,,Nu mai puteam cânta din cauza lacrimilor care ne curgeau pe obraji. Știam că suntem martorii unui miracol „, spune ea.
După ce a iesit din coma, tanara a nu mai avea nevoie de tubul de respirație și putea respira fără ajutorul aparatelor. Lexi a inceput sa vorbeasca din nou și ar trebui să înceapă fizioterapia în zilele următoare.

Mama sa, Marcia Hansen, o descris-o ca pe o luptătoare. „În fiecare zi este un miracol. In fiecare zi se recupereaza foarte bine. Acum există încă unele lucruri despre care nu suntem siguri, dar aproape totul este pozitiv si bine „, povesteste ea.

Citeste si MARTURIE: O furtuna protejează 50 de creștinii in timp ce fugeau de teroristi

Citeste și Dupa 534 de zile In spatiu, Astronautul Jeff Williams Revine cu o mai mare credinta: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu Infinit”

Citeste și „Mâna lui Dumnezeu”-surprinsă într-o fotografie astronomică de excepţie

Citeste și Omul se prăbușește la pământ atunci când încearcă să omoare pe pastor în timpul slujbei (Video)

Citeste si Această tânără a fost în Iad în timp ce era în moarte clinică. Mărturii cutremurătoare: cum arată lumea de dincolo

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.
Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...