Țara unde Bibliile cad din cer. Uite ca se poate

In Coreea de Nord, a fi crestin este ilegal. A avea o Biblie este o crima, iar orice persoana care este prinsa ca detine asa ceva este trimisa, impreuna cu trei generatii din familia sa, la inchisoare.

In ciuda acestor circumstante, crestinii din Coreea de Sud (cei care le pasa) au trimis Biblii peste frontiera, folosind baloane cu hidrogen in care pun carti, privindu-le apoi cum se indreapta, pe calea aerului, catre Coreea de Nord.

„Un om de stiinta din Australia a incheiat un parteneriat cu noi pentru a oferi o aplicatie software care permite sa primim informatii corecte despre locul unde vor ateriza Bibliile”, a mentionat reverendul Eric Foley, reprezentant de la Vocea Martirilor. Cu ajutorul unui sistem GPS, baloanele sunt dirijate, aterizand acolo unde este nevoie de ele.

Conform Open Doors, organizatia care monitorizeaza persecutarea crestinilor in lume, in Coreea de nord – stat comunist cu 25 milioane de locuitori – traiesc aproximativ 300.000 de crestini.

In ultimii 13 ani, tara nord-coreeana a fost intotdeauna numarul 1 pe lista tarilor care persecuta crestinii din lume, potrivit Open Doors.

Daca cineva este descoperit cu orice activitate religioasa fara aprobare este arestat in mod arbitrar, torturat si chiar executat pe cale extrajudiciara .

Lucrarea de lansare de Biblii prin baloane a pastorului Foley a starnit interesul crestinilor din Coreea de Nord.

„In ciuda riscului de a fi executati, Bibliile sunt colectate cu mare bucurie si speranta, stiind ca reprezinta cel mai valoros lucru in aceasta viata”, a spus Foley.

Sa nu uitati sa va rugati pentru crestini persecutati din intreaga lume.

Citeste in continuare „Daca te rogi atata, de ce nu-ti daruieste Dumnezeu mai mult..?”

Un baiat dintr-o familie credincioasa, care o ducea greu din cauza venitului mic, trebuia sa suporte la scoala multa batjocura din cauza credintei si a nadejdii lui.

Intr-o zi, un coleg bine imbracat l-a intrebat: „Daca te rogi atata, de ce nu-ti daruieste Dumnezeu mai mult..?“. Baiatul i-a raspuns cu mult curaj, asa cum auzise din gura tatalui sau:

–O, Dumnezeu da! Dar da prin oameni !

Celalalt a ras si a spus:

–Ei, atunci de ce nu i-a spus cuiva..sa-ti daruiasca niste haine noi…?

Baiatului i s-a umplut ochii de lacrimi..caci isi dorea de mult timp alte haine si, suspinand, a raspuns:

–Cu siguranta, Dumnezeu a indemnat pe cineva sa ma ajute !

Dar acela..a uitat !

Ocazia de a face darnicie, o binefacere..o avem numai in aceasta viata !

Dupa ce trecem din viata, este prea tarziu !

Cat de mult ar trebui sa ne gandim la cuvintele Scripturii:

„Cine asupreşte pe sarac, batjocoreste pe Ziditorul sau, dar cine are mila de cel lipsit, cinsteste pe Ziditorul sau ! Cine are mila de sarac, imprumuta pe Domnul, si El ii va rasplati binefacerea!“ Proverbe 14.31; 19.17

,,Si sa nu dati uitarii binefacerea si darnicia !Caci lui Dumnezeu jertfe ca acestea ii plac!” Evrei 13.16

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...