Tatăl lui murise, casa îi arsese, trăia pe străzi dar în fiecare zi își făcea temele pentru acasă în stradă, la lumina unei vitrine! Ce i s-a întâmplat într-o seară i-a schimbat viața pentru totdeauna:

Deși băiatul din imagine nu mai avea nimic și era obligat să trăiască pe stradă, el încă mergea la școală, temele și le făcea la lumina unei vitrine, în plină stradă, în condiții mizerabile, dar se pare că într-o bună zi răbdarea și voința lui de fier la o vârstă atât de mică, au dat roade.

Joyce Gilos Torrefranca, o studentă, se afla în orașul filipinez Mandaue, când, într-o seară, a văzut pe stradă un băiețel care își făcea temele pentru acasă la lumina vitrinei unui celebru magazin de fast-food. Băiatul stătea chiar pe asfalt, pe un taburet ținea caietul în care scria.

Tânăra, emoționată până la lacrimi de ceea ce vedea, l-a fotografiat pe acest băiat harnic și a pus toate pozele pe Facebook.

Imaginile au provocat un mare răsunet, sute de oameni au încercat să îl caute și să îl ajute. Numele băiețelului este Daniel Cabrera, avea pe atunci 9 ani, se pare că tatăl lui murise cu mulți ani în urmă, el locuia doar cu mama lui într-un chioșc pentru alimente fiindcă casa lor arsese. Cu toate astea, Daniel visează să devină un om de succes și vrea să meargă la școală pentru a învăța cum să își împlinească visul.

În cele din urmă autoritățile i-au oferit o bursă lunară, foarte mulți oameni i-au donat bani, donațiile au fost atât de mari încât mama lui a mai ajutat și alți câțiva copii din cartierele sărace.

Iată ce spune autoarea fotografiilor despre acest caz: ,,Niciodată nu m-aș fi gândit că o singură fotografie poate schimba radical viața unui om. Le mulțumesc tuturor, care nu au rămas nepăsători și au participat măcar prin răspândirea acestei informații. Datorită acestor evenimente, noi am reușit să-l ajutăm pe Daniel să-și îndeplinească visul. Sper că această istorie minunată nu se va sfârși aici și va continua să inspire oamenii spre fapte mărețe!”

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...