„Trump vrea să slăvească pe Dumnezeul Bibliei”, spune Michele Bachmann

SUA – fostul Reprezentantul Michele Bachmann, Donald Trump a declarat că „știe cine este Dumnezeul Bibliei “ și vrea să înalțe pe Dumnezeu în America, pentru că Isus Cristos este ” temelia a nu numai din SUA, dar in toata lumea occidentală”.

f64.ro%20

Bachmann a adăugat că întâlnirile regulate de rugăciune la Casa Albă il onorează pe Dumnezeu și să se facă simtita prezența lui Cristos.”

“Sunt atât de fericita pentru ceea ce am văzut în administraratia Trump. Sunt foarte fericit pentru această oportunitate, pentru că eu nu sunt aici ca o majoreta a lui Trump, sunt aici să marturisesc, ca un credinciosa în Isus Hristos, care a putut fi fericita cu ceea ce am văzut la Casa Albă.” a declarat fostul reprezentant al Congresului CNS News.

orange.ro

Michele a arătat, de asemenea, că rugăciunile și studiile Bibliei se fac la Casa Albă. „Președintele însuși este un om al rugăciunii și un om care iubește ca oameni să roage pentru el.“ a spus ea.

“Dar, mai important decât atât, este că Trump este un om care știe cine este Dumnezeul Bibliei , „adaugand,“ Domnul lucrează cu putere in guvernul nostru și cred că e pentru că Dumnezeu este încă venerate.” a spus Bachmann.

“Dumnezeu este înălțat , rugăciunea nu este străina la Casa albă , nu este străina de biroul executiv. Căutăm pe Dumnezeu prin studii biblice, aceasta nu mai este ceva nou.

„Aceasta este deja o parte activă a vieții noastre. Este o parte din Statele Unite, reflectând lucruri bune în societatea noastră.” a spus el.

Citeste și Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Citeste și Omul se prăbușește la pământ atunci când încearcă să omoare pe pastor în timpul slujbei (Video)

Citeste si Dupa 534 de zile In spatiu, Astronautul Jeff Williams Revine cu o mai mare credinta: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu Infinit”

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Sursa: Acountecr Cristiano

elefant.ro%20
elefant.ro%20

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...