UIMITOR: ,,Dumnezeul lor schimba traiectoria rachetelor noastre”, spune teroristul Hamas

O poza a unui ziar evreiesc pe nume,Telegraph, arata un interviu uimitor care circulă pe rețelele sociale. Titlul spune: „Dumnezeul lor schimba traiectoria rachetelor în aer”.

Telegraph este un ziar evreiesc produs în Regatul Unit. Unele site-uri americane și israeliene au distribuit conținutul, ceea ce a dus la o publicitate foarte mare a cazului. Fraza evidențiată a titlului ar putea proveni de la un terorist, dar nu a fost identificat, potrivit Acontecer Cristiano

Apoi prima parte a povestii. „Dumnezeul lor schimba traiectoria rachetelor în aer”. Publicat de Barbara Ordman (născută la Manchester, ea locuiește în Ma’ale Adumim din West Bank).

În octombrie 1956, premierul David Ben Gurion a fost intervievat de rețeaua CBS. El a declarat: „În Israel, pentru a fi realist, trebuie să credem în minuni”. Dar Talmudul spune, în nici un caz nu ar trebui să depindă de minuni. Învațăm că nu trebuie să fugim de responsabilitățile noastre și să așteptăm intervenția miraculoasă a supranaturalului.

Unul dintre teroriștii din Gaza a fost întrebat de ce nu-și pot folosi rachetele mai eficient. El a răspuns suparat: „Scopul nostru este clar, dar Dumnezeul lor schimbă traiectoria rachetelor noastre în aer”.

Amin! Este Dumnezeul nostru minunat care se ocupă să facă acest lucru si ne-a dat puterea de a crea tehnologii avansate, astfel încât tehnologia noastră avansată creează sistemul de apărare numita”Iron Dome”, care ne ajută să protejăm oamenii și pe poporul nostru.”

Jurnalistul care a scris articolul povesteste cum a scăpat de un atac cu rachete lansate din Gaza, locuiește împreună cu familia sa în subsolul casei.

Site-ul Forțelor Armate ale Israelului subliniază faptul si afirmă că atacurile la sol ale Hamas sunt împiedicate de o „succesiune de miracole și de harul lui Dumnezeu”, un atac terorist major lângă Kibbutz Sufa nu se poate întâmpla din cauza „harul lui Dumnezeu”.

Citeste și Regele Vine! Mesajul surprinzator al unei fetițe în vârstă de numai doi ani (filmare)

Citeste și Studiu biblic in premiera in Israel. Se implineste Scriptura?

Citeste și ,,ISUSE, AJUTA-MĂ” a strigat femeia care a fost salvată de la moarte în timp ce era înjunghiată

Citeste și Omul se prăbușește la pământ atunci când încearcă să omoare pe pastor în timpul slujbei (Video)

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.
Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu. Avem nevoie de sustinerea dvs in rugaciune.

Dumnezeu sa va binecuvinteze cu viata vesnica! Amin!

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...