Un ateu îI întreaba pe Billy Graham: Poti sa-mi dai macar un singur motiv, De ce ar trebui să cred In Dumnezeu?

Faimosul evanghelist Billy Graham, desi ajuns la o varsta inaintata, continua sa slujeasca pentru a aduce cat mai multi oameni in Imparatia Lui Dumnezeu.

El consiliaza, incurajeaza si convinge pe multi pacatosi in mediul online, sa renunte la viata mizerabila pe care o duc si sa-si predea inima lui Iisus Hristos, Mantuitorul nostru.

„Am crescut intr-o familie credincioasa, dar greutatile vietii din ultimii ani m-au indepartat de Dumnezeu. Astazi eu nu mai cred in El. Poti sa-mi dai macar un singur motiv, doar unul, de ce ar trebui sa cred in Dumnezeu?”, l-a intrebat un ateu pe Graham prin intermediul unei retele sociale.

Graham i-a raspuns acestuia ca nu-i ofera un singur motiv, ci doua cuvinte: Iisus Hristos, apoi a explicat.

„De ce spun acest lucru? Este foarte simplu. Odata ce ai inteles cine este Iisus, nu te vei mai indoi de existenta lui Dumnezeu. De fapt, vei avea toate motivele nu numai sa crezi in Dumnezeu, ci sa-L pui in centru vietii si sa-L consideri temelia existentei tale.

Biblia ne spune ca Iisus Hristos nu a fost doar un om important; El a fost Dumnezeu in trup omenesc. Cu alte cuvinte, atunci cand te uiti la Iisus, Dumnezeu te cauta cu toata compasiunea, iubirea si mila Lui. Numai Iisus a putut spune: Eu si Tatal una suntem (Ioan 10:30).

Acest lucru e adevarat. De peste 2000 de ani, milioane de crestini au mers pe aceasta cale. Ei L-au crezut, au descoperit viata si invataturile lui Isus si mai presus de toate, au descoperit adevarul cu privire la moartea Lui pentru noi si invierea Sa din morti.

Acesta este motivul pentru care te indemn sa citesti cu mintea si inima deschisa relatarile martorilor oculari ai vietii Sale, asa cum se regasesc in Evangheliile Noului Testament.

Atunci cand vei face acest lucru, vei descoperi nu numai ca Dumnezeu este real, ci ca El te iubeste si vrea sa-ti schimbi viata. Mai mult decat atat, vei descoperi ca datorita lui Hristos toti avem o speranta pentru ziua de azi, si mai ales pentru viata de dincolo de moarte.

In El era viata, si viata era lumina oamenilor (Ioan 1: 4).”

Am avut multe discutii cu foarte multi atei, insa, de multe ori le dovedeam sau demonstram ca Dumnezeu exista. Din pacate continuau mai departe in impietrirea lor. Parerea mea este nu va pierdeti timpul cu tot felul de discutii inutile. Cine vrea sa creada, sa creada! Va sfatuiesc sa va imprieteniti cu oameni plin de bucurie, care gandesc pozitiv si il iubesc pe Dumnezeu. Sa nu sa inteleaga ca nu trebuie sa-i respectam pe ceilalti. Fiti atenti la ce discutati si ce spuneti. Respectati si iubiti toti oameni asa cum a procedat si Mantuitorul Hristos. Nu va pierdeti pacea pentru nimic in lume!

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Sursa: Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...