Un copil a cazut într-o canazilare si s-a rugat: “Dumnezeule nu mă lasa să mor” Distribuie mai departe

SUA – În întunericul cel mai gros și cu respirația insuportabila si dificilă , un adolescent a strigat la Dumnezeu pentru ajutor atunci când a cazut într-o canalizare. Rugăciunea lui a primit răspuns si el a fost salvat în condiții de siguranță .

Jesse Hernandez , în vârstă de 13 ani, a căzut într-un canal de canalizare din Los Angeles, în timp ce se juca cu verișorii săi. A petrecut 12 ore prinse în întuneric și atunci a început să se roage pentru protecție si ajutor. „M-am rugat lui Dumnezeu și l-am rugat să nu mă lase să mor”, a spus el.

Evenimentul au avut loc în apropierea parcului Griffith, în jurul orei 4 după-amiaza, când Hernández se juca pe o structură din beton. Cu toate acestea, masa care a acoperit sistemul de canalizare s-a surpat și băiatul a suferit o cădere de 25 de metri prin țeavă, ce avea doar un metru și douăzeci de cm în diametru.

Copilul a fost târât prin canalizare , la o viteză de 15 kilometri pe oră . În timp ce totul părea că nu se mai poate face nimic, el a început să se roage în inima sa de copil și a putut să se prinda de pereții tubului.

„Am fost în întuneric , am auzit doar că apa a curgea cu viteza și nu puteam sa vad nimic, totul a fost complet întunecat”, a spus băiatul.

Peste 100 de salvatori de la Departamentul de Pompieri din Los Angeles și voluntari au lucrat în timpul nopții pentru a localiza si gasi pe adolescentul Hernandez. Cu ajutorul unei camere speciale, au reușit să găsească semnele mâinilor copilului pe partea laterală a tubului.

„Hernandez a fost găsit la 04:55 dimineata, el era conștient și respira în mijlocul râului de drenaj . Baza de acces se afla la 3 metri adâncime“ , a declarat seful Departamentul de Pompieri.

Purtătorul de cuvânt al lui Brian Humphrey consideră că supraviețuirea băiatului a fost un miracol . „Șansele ca cineva să cadă într-un loc ca acesta și să supraviețuiască este minim, gazele toxice din deșeuri, deoarece metanul și hidrogenul sulfurat pot provoca moartea. Aș spune că supraviețuirea lui a fost un miracol.” a spus el.

După ce Hernandez a fost salvat, a mulțumit lui Dumnezeu ca a primit o nouă șansă de a trăi și că l-a protejat în timpul calvarului ce el s-a confruntat 

Cititi si Gestul unui român amărât din Spania face înconjurul lumii

Anunt Important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta:Stiri si Incurajari Crestine

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...