Un copil de 12 ani a lovit cu trotineta o maşină parcată. Proprietarul a început să plângă când l-a văzut ce face

Lecţie de educaţie şi normalitate oferită de un copil de 12 ani. Băiatul a lovit cu trotineta stopul unei maşini parcate şi nu a fugit.

A aşteptat zeci de minute să-şi repare greşeala. Când a venit proprietarul l-a găsit pe băiat lângă maşină cu ceva banuti în mână, bani pe care voia să-i dea în schimbul stopului spart.

Copilul a stat pe jos lângă maşină şi a aşteptat ca proprietarul autovehiculului să apară.

Copilul lovise stopul maşinii. Din ghiozdan a scos toţi banii pe care i-a avut la el.

Proprietarul maşinii: “Aştepta frumos acolo să-mi plătească stopul, să-şi plătească greşala. A fost ceva uimitor. Am mers în birou singur şi am început să plâng că nu am mai rezistat.”

La fel de impresionat a fost şi vărul proprietarului maşinii. Cel care a şi făcut publică povestea pe un site de socializare. Fotografia a strâns aproape 10 mii de share-uri.

Băiatul nu a plătit pentru pagubă. Iar acum, deţinătorul maşinii lovite de puşti vrea să ceară Primăriei, să i se acorde o diplomă de onoare pentru gestul lui,

Citeste si: O familie din China și-a regăsit fiica pierdută după 24 de ani. Incredibil prin câte au trecut ca s-o găsească…

O poveste face înconjurul ziarelor și televiziunilor din China și nu numai. O familie din orașul chinezesc Chengdu și-a regăsit fiica pierdută după 24 de ani de căutări.

Fata este acum căsătorită și are propriul copil. Însă nicio muzică nu e mai plăcută pentru urechile ei decât vorbele tatălui, pe care l-a întâlnit marți: ”Tata te iubește. De acum înainte, tata este aici. Nu mai trebuie să-ți faci griji pentru nimic. Tata te va ajuta!”.

În urmă cu 24 de ani, Wang Mingqing și soția lui vindeau fructe la tarabă. Fiica lor, Qifeng, care atunci avea trei ani, era cu ei. La un moment dat, însă, a dispărut pur și simplu. Ocupați să-și servească clienții, părinții nu au observat imediat.

Ani buni după aceea au căutat-o în oraș și în localitățile învecinate. Au plătit anunțuri în ziare, au f[cut tot ce se putea face. Nu au plecat niciodată din Chengdu, sperând că Qifeng va găsi drumul acasă într-o zi.

S-a făcut șofer de taxi: ”Într-o zi, fiica mea ar putea să urce în mașină”

În urmă cu trei ani, capul familiei a decis să abordeze și altfel situația. Și-a mai luat un job, devenind șofer de taxi, în speranța că, într-o zi, chiar fiica sa ar putea să-i urce în mașină.

A pus și un anunț în geamul mașinii, înmânând bilețele cu informații despre fiica sa dispărută tuturor clienților săi. Cum nu avea o fotografie cu fiica sa, a folosit o poză cu cealaltă fată pe care o avea, asemănarea dintre cele două fiind, în copilărie, destul de mare.

Cazul său a ajuns în final și la TV, grație dedicării arătate de Wang de-a lungul anilor. Mai multe femei care nu știau prea multe despre copilăria lor și-au făcut testele ADN pentru a vedea dacă nu cumva ele sunt cele căutate. Niciuna dintre ele nu era.

În cele din urmă, un artist angajat de poliție s-a încumetat să încerce să deseneze portretul lui Qifeng, așa cum ar fi fost ea peste ani. A folosit toate informațiile furnizate de tată, iar poza a ajuns pe Internet.

La mii de kilometri distanță, în cealaltă parte a țării, o femeie, Kang Ying, a văzut fotografia și a fost șocată de asemănare. Apărea acolo inclusiv o mică cicatrice pe care ea o avea din copilărie.

L-a contactat pe Wang și a aflat că avea mult mai multe caracteristici în comun cu fata dispărută. Nu-și amintea însă mai nimic din copilăria sa.

Testul ADN a confirmat
A urmat testul ADN și surpriză: era fiica demult căutată. Luni, tatăl și fiica au vorbit pentru prima oară la telefon, prin intermediul Facebook, iar marți s-au strâns în brațe după 24 de ani.

Kang Ying, împreună cu soțul și fiica sa au zburat până în Chengdu. ”Toată lumea mi-a spus că nu aveam mamă. Dar am!”, a declarat Kang Ying printre lacrimi, după ce a îmbrățișat-o pe cea care i-a dat viață.

”Nu vă pot spune prin câte clipe de speranță, dezamăgire și disperare am trecut în acești 24 de ani”, a declarat și tatăl fetei.

Între timp a ieșit la iveală faptul că fata fusese crescută aproape de orașul natal, la o distanță de numai 20 de kilometri. Însă mai multe detalii despre povestea ei încă nu se cunosc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...